Antoine Albeau slog rekorden i Namibia

Franske Antoine Albeau har gode relationer til Danmark. I 1994 vandt han en af sine første VM-titler (siden er det blevet til 23 af slagsen), da han sejrede i et stort anlagt VM-stævne, som blev afviklet ud for Rønbjerg Feriecenter i Nordjylland. I 2010 vandt han som den første det prestigefyldt WaterZ distancerace i Hvide Sande, og ugen efter deltog han i PWA World Cup'en i Klitmøller.

Men han har også en anden tæt relation til dansk windsurfing i form af team-samarbejdet med vores eget supertalent Sebastian Kornum. Sammen udvikler de to racingsejl for Neilpryde på Maui, Hawaii. Og det var netop et af disse racingsejl, som Albeau satte verdensrekord med i går.

Dagen startede ud med ikke så god vind - kun omkring 40 knob. Heldigvis tiltog vinden over middag, hvor Albeau havde nogle gode stræk på vandet, hvor farten kom over 50 knob. Albeau var i forvejen indehaver af verdensrekorden, men igår eftermiddag lykkedes det ham at overgå hans tidligere rekord med en imponerende fart på 53.27 knob - hvilket naturligvis er ny verdensrekord.Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Comfortina 32 - rummelig med attraktiv sejlglæde

Kapsejlads

Silverrudder 2020: Følg din favorit live

Kapsejlads

Vendée Globe: Boss'n viser den frem

Kort Nyt

Klar til Silverrudder for niende gang

Motor

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"