Sebastian Kornum vinder WaterZ 2015

Med tre sejre af tre mulige, satte Sebastian Kornum hele 72 konkurrenter fra fire nationer på plads i den årlige WaterZ Slalom-konkurrence, dog efter mange gode nærkampe med to andre danske topsejlere, Kasper Juul Larsen og Kurosh Kiani, der ligesom Sebastian også deltager i den professionelle World Tour.

Sejren i Hvide Sande er et af mange højdepunkter for Sebastian, der i 2015 har haft sin stærkeste sæson nogensinde, med blandt andet to VM-medaljer og sejre i stort set samtlige skandinaviske sejladser i både Formula og Slalom.

Om godt en uge (19-20.september) afvikles sjette og sidste afdeling af den danske mesterskabsserie på hjemmebane i Skive Fjord.

WaterZ arrangeres af turist- og erhvervsinteresser i Hvide Sande, og er et årligt tilbagevendende multi-vandsports arrangement med windsurf, kitesurf, SUP og wakeboarding på programmet. Fællesnævneren er surf, og lørdag aften mødes man traditionen tro til fest i en af auktionshallerne i Hvide Sande's fiskerihavn.

Seb Sylt juli 2014

Sebastian Kornum har haft sin stærkeste sæson nogensinde. Blandt andet to VM-medaljer og sejre i stort set samtlige skandinaviske sejladser i både Formula og Slalom.Seneste nyheder
America's Cup

Prada Cup i gang: Sir Ben rejser sig fra asken

Vendée Globe

Boris Herrmann på podiet?

America's Cup

Prada Cup Live: Hvem skal udfordre Team NZL i America Cup?

Kort nyt

Ro-konkurrencen Talisker Whisky Atlantic Challenge: Ny...

Motor

To nye fra Sealine programmet i 2021

Kapsejlads

Vegvisir ude af Guldborgsund - ny værtsby på vej

Kapsejlads

VM H-båd: Struer sejlklub sikrer med corona taskforce

Udvalgte artikler *