Sebastian Kornum vinder WaterZ 2015

Med tre sejre af tre mulige, satte Sebastian Kornum hele 72 konkurrenter fra fire nationer på plads i den årlige WaterZ Slalom-konkurrence, dog efter mange gode nærkampe med to andre danske topsejlere, Kasper Juul Larsen og Kurosh Kiani, der ligesom Sebastian også deltager i den professionelle World Tour.

Sejren i Hvide Sande er et af mange højdepunkter for Sebastian, der i 2015 har haft sin stærkeste sæson nogensinde, med blandt andet to VM-medaljer og sejre i stort set samtlige skandinaviske sejladser i både Formula og Slalom.

Om godt en uge (19-20.september) afvikles sjette og sidste afdeling af den danske mesterskabsserie på hjemmebane i Skive Fjord.

WaterZ arrangeres af turist- og erhvervsinteresser i Hvide Sande, og er et årligt tilbagevendende multi-vandsports arrangement med windsurf, kitesurf, SUP og wakeboarding på programmet. Fællesnævneren er surf, og lørdag aften mødes man traditionen tro til fest i en af auktionshallerne i Hvide Sande's fiskerihavn.

Seb Sylt juli 2014

Sebastian Kornum har haft sin stærkeste sæson nogensinde. Blandt andet to VM-medaljer og sejre i stort set samtlige skandinaviske sejladser i både Formula og Slalom.Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker