Sebastian Kornum vinder WaterZ 2015

Med tre sejre af tre mulige, satte Sebastian Kornum hele 72 konkurrenter fra fire nationer på plads i den årlige WaterZ Slalom-konkurrence, dog efter mange gode nærkampe med to andre danske topsejlere, Kasper Juul Larsen og Kurosh Kiani, der ligesom Sebastian også deltager i den professionelle World Tour.

Sejren i Hvide Sande er et af mange højdepunkter for Sebastian, der i 2015 har haft sin stærkeste sæson nogensinde, med blandt andet to VM-medaljer og sejre i stort set samtlige skandinaviske sejladser i både Formula og Slalom.

Om godt en uge (19-20.september) afvikles sjette og sidste afdeling af den danske mesterskabsserie på hjemmebane i Skive Fjord.

WaterZ arrangeres af turist- og erhvervsinteresser i Hvide Sande, og er et årligt tilbagevendende multi-vandsports arrangement med windsurf, kitesurf, SUP og wakeboarding på programmet. Fællesnævneren er surf, og lørdag aften mødes man traditionen tro til fest i en af auktionshallerne i Hvide Sande's fiskerihavn.

Seb Sylt juli 2014

Sebastian Kornum har haft sin stærkeste sæson nogensinde. Blandt andet to VM-medaljer og sejre i stort set samtlige skandinaviske sejladser i både Formula og Slalom.Seneste nyheder

Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen