Sebastian Kornum indtager respektløst 2. pladsen!

To af de tre har stået på et senior VM-podie flere gange. Steve Allen fra Australien er dobbelt verdensmester, og Janis Preiss fører på andet år verdensranglisten i klassen. Den tredje af dem er blot 22 år gammel – dansker og fuldstændig upåvirket af dem han kæmper imod.

Læs også: Forrygende start på Formula VM

Om Sebastian kan stå for presset, ved vi først søndag aften, men uanset hvordan det går i VM-stævnets afsluttende fase, har han med sikker stil i de tre første dage løftet en pegefinger for resten af Formula verdenseliten, og indikeret at han ikke lader sig skræmme af andres titler og erfaring.

Stormvarsel..!

En storm er varslet over Azorerne fra lørdag, og kan få stor betydning for resultaterne. VM-deltagernes mindste sejl er 10 m2, og det vil give store tekniske og fysiske udfordringer at få dem helt rundt på banerne i vindstyrkerne på op til 18 m/s, som varslet lyder.

Argentineren Gozalo Costa Hoevel har lagt sig solidt i spidsen for stævnet med blot 6 strafpoint og han bliver svær at slå af pinden. Den store kamp drejer sig om de to næste pladser på podiet – sølv og bronze.