Stor tilslutning til surfernes påsketræning

De to trænere Christian Justesen og Torben Kornum, som afviklede træningen i samarbejde med Maritim Center Skive, var overvældet over det massive fremmøde, og kunne samtidig glæde sig over at niveauet blandt især de yngre surfere rykker stærkt i den positive retning.

Med udgangspunkt i Strandtangen ved Skive Lystbådehavn blev der Påsken igennem lagt baner til de to windsurf racing-discipliner Slalom og Formula, og med påskedagenes friske vind og høje, blå himmel, kunne rammerne ikke være bedre. 4-5 timers daglig aktivitet på vandet gav rig mulighed for at træne og tilpasse racing-udstyret inden sæsonstarten for den danske ranglisteturnering i starten af maj.

Start FW2

"Det er tydeligt, at mange af de unge talenter har brugt vinteren flittigt på både fysisk og teknisk træning. Niveauet er rykket gevaldigt, og vi vurderer at der allerede i år er basis for flere gode internationale junior-resultater", siger Torben Kornum, der sammen med vennen Christen Justesen lægger utallige timer i projektet SKIW Racing, som er et nationalt omdrejningspunkt for udvikling af surftalenter.

Som en ekstra gevinst for både surfere og trænere, lavede Sebastian Kornum et indlæg om udvikling og trim af surfsejlene under træningslejren. Den 22-årige professionelle surfer havde planlagt et kort pitstop i hjembyen, inden han lørdag morgen rejste til Portugal for at dyste om årets Formula VM i seniorklassen.Seneste nyheder

Vi ses på BoatShow.fr

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"