Neilpryde Pro Racingcenter i Danmark

Og så skal der testes og udvikles nye racingprodukter med afsæt i danske teamriders. Som en del af planerne er Neilpryde på jagt efter såvel nye talenter som ældre erfarne kræfter for et skandinavisk racingteam. Og endelig – men ikke mindst - skal racingprodukterne fremover sælges direkte til kapsejlerne!

Racecenter-planerne giver dansk windsurfings kapsejlads en række nye muligheder. Neilpryde Scandinavia's direktør Torben Kornum fortæller:

"Når Neilpryde udpeger os som base for et Pro Racecenter, er det fordi vi i forvejen har en stærk kapsejladskultur i Skandinavien. Vi har teamsejlere på internationalt niveau, vi har højt produktkendskab, og vi er gode til at teste og udvikle produkter. Og så har vi et talentprogram, som er gearet til at coache og udvikle fremtidens topsejlere. Alt det kan vi udnytte til at skabe endnu bedre aktiviteter og endnu bedre talentudvikling, og i sidste ende også skabe mere synlighed for sporten"

Internationale teamsejlere træner med

"Neilpryde er indstillet på at udvikle konceptet sammen med os, og via deres egen markedsføring gøre aktiviteterne og faciliteterne tilgængelige for et bredere publikum end de skandinaviske kapsejlere, som vi har arbejdet med i flere år.

Vores træningsaktiviteter skal åbnes for surfere fra hele Europa, og vi kan forvente at Pryde sender eksperter som f.eks franske Antoine Albeau og hollandske Casper Bouman herop for at træne sammen med os.

En kollektion teambeklædning er under udvikling, og der oprettes sider på sociale medier, hvor teamsejlerne kan hente og udveksle tekniske informationer. Teamsejlere vil også kunne nyde godt af en særlig regattaservice, som giver adgang til reservedele og vejledning, hvis der under stævnerne er brug for småreparationer. Endelig er der planer om assistance til sponsorsøgning – et tema som de fleste kapsejlere har store udfordringer i."

"I nogle år har vi kørt racetræning med udspring i Skive – det såkaldte SKIW Racing – men vi kan sagtens afvikle træningen andre steder i Skandinavien også. Vi har RIB-bådene, bøjerne og ekspertisen, og det hele er forholdsvis mobilt. Et af fokuspunkterne i 2015 bliver således Norge, hvor kapsejladsmiljøet er i stærk fremgang."

Pryde går direkte med racingprodukterne

Neilpryde har hidtil solgt deres racingprodukter via forhandlere. Et moderne windsurf racingsejl er imidlertid så avanceret, at kun få forhandlere kan byde ind med tilstrækkelig ekspertise, så der er brug for nytænkning.

De fleste andre mærker sælges allerede direkte til kapsejlere, og det vil fra 2015 også blive tilfældet for Neilpryde's nye racingsejl EVO7. I Danmark vil Pryde Pro butikkerne Nautic og Surfline fremover være i stand til at levere racingprodukterne direkte til kapsejlere.

Teampriserne sænkes

"Vi må være realistiske med hensyn til salg af racingudstyr. Andre mærker sælger direkte til kapsejlerne, og det gør vi også fremover. Vælger man et Neilpryde racingsejl, bliver man en del af vores nye teamkoncept og får tilgang til alle nye faciliteter. Vores eneste krav er at teamsejlerne deltager i kapsejladser, og at de er aktive i forhold til udvikling af sporten. Gerne på klubplan, for det er her vi skal starte for at finde fremtidens mestre!" – slutter Torben Kornum.

 

Kornum 

Neilpryde Scandinavia's direktør Torben Kornum fortæller at det nye projekt også indeholder assistance med sponsorsøgning.  En vigtig del af det der tilbydes teamsejlerne.
Seneste nyheder

Ny elegant Xer på vej – se galleri

World Cup, Miami: Stakkels sejlere

Dansk Sejlunion nytænker Diplomsejlerskolen


Sailing World News

Facts about 12 mR Worlds

RIP Lowell North

Yacht Racing Forum: Unprecedented turnout

Produktnyt

X-Yachts skal til at bygge motorbåde

Elmotoren er blevet voksen