Red Bull Cope'n'waken fik kæmpe come back

Mere end 5000 mennesker var fremmødt ved Gammel Strand i weekenden for at overvære Red Bull Cope'n'waken, der er et stort Wakeboard event i hjertet af København med både danske og internationale topatleter.

Konkurrencen foregik via et 130 meter langt kabelsystem, der trak deltagerne igennem kanalen med over 30 km/t. Der var opstillet en række forhindringer i form af kickers og rails, hvor deltagerne lavede deres vildeste og mest krævende tricks for at vinde konkurrencen. Det endte med at være det største wakeboard event endnu set på dansk grund og hermed overgå Red Bull Cope'n'waken som blev afholdt d. 9. juli 2011 ved peplingesøerne!!

P-20130909-00083 News

Fuld fart!

Fjorten af Danmarks og Europas bedste wakeboardere konkurrerede i heats mod hinanden i indledende runder, hvor de seks bedste herefter endte i finalen i kampen om at vinde Cope'n'Waken 2013. To indledende kvalifikationer blev afholdt i august for at finde frem til de bedste danske otte riders.

Vinderen blev 19 årige William Klang fra Sverige som kom med på et afbud få dage før konkurrencen. "Det har været en super fed oplevelse at få lov til at være med her i dag – mega cool event, og så oven i købet at vinde, det havde jeg slet ikke forventet med alle de dygtige riders, der er til stede her i dag" udtalte William Klang efter sejren.

Top 3 placeringer

1. William Klang - Sverige

2. Frederic Von Osten - Tyskland

3. Andreas Kjærgaard - Danmark