Spektakulær wakeboard event vender tilbage

Artikelindeks

Du husker måske Red Bull Copen Wake'n' fra 2011 - Nu er eventen tilbage med ny location og et endnu stærkere line-up af både danske og internationale ridere.

D. 7. september 2013 vil kanalen Ved Stranden og Christiansborg, i hjertet af København, løfte den danske wakeboardscene til et nyt niveau.

Red Bull Copen'n'Waken er tilbage i København, hvor de bedste danske og internationale wakeboadere vil konkurrere på denne helt unikke location. Konkurrencen foregår via et 130 meter langt kabelsystem, der trækker deltagerne igennem kanalen med over 30 km/t. Der vil være opstillet en række forhindringer i form af kickers og rails, hvor deltagerne vil lave deres vildeste og mest krævende tricks for at vinde konkurrencen. Der er derfor lagt op til det største wakeboard event endnu set på dansk grund!

16 af Danmarks og Europas bedste wakeboardere vil konkurrere i heats mod hinanden i indledende runder, hvor de 6 bedste herefter vil gå i finalen i kampen om at vinde Cope'n'Waken 2013.

For at finde frem til de bedste danske ridere afholdes der indledende 2 qualifiers – en i Copenhagen Cable Park i Købehavn og en i Aalborg kabelpark 9000. Her går de 4 bedste videre fra hver qualifier til hovedeventet d. 7. september.

Læs mere om line-up og tid og sted på næste side:Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Nye både

EYotY: Hallberg Rassy stiller med stærk båd

Kort nyt

Tak Michael - og naturligvis tillykke...

Udvalgte artikler *