WOW for en afslutning!

Når Sejlsportsligaens 2. division i denne uge går i havn, er det i Aarhus, nærmere Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Sæsonens fjerde stævne i 2. division, afvikles sammen med X- Yacht Gold Cup og Sailing Aarhus, og der er bestemt ikke blevet sparret på underholdningen. Oplev LIGA-betting med fede præmier, LIVE speak og ikke mindst, masser af WOW hold.

Op- og nedrykkere
Hvis Thurø fastholder deres placering, så kan de rykke op i 1. division, men hvem der derudover har mulighed for at se sig selv i 1. division næste år, afgøres de kommende dage. Youngsters ONE, med skipper Lumbye ved roret er langt foran konkurrenterne, men hverken Youngsters, WOW eller WildCard hold kan rykke op i 1. division, derfor er det de andre klubhold der får muligheden, og skal kæmpe om pladserne.

Bedst ser det dog ud for Thurø PIRATES, der også var på podiet til tredje stævne i Lundeborg. Det var første gang i fire år at piraterne var på podiet.

Se resultatlisten lige her

WOW for en fest!
Der bliver otte WOW hold på startlinjen, og det har på flere måder været et flot WOW-år, særligt i Aalborg og nu igen i Aarhus er kvinderne 50 % eller mere repræsenteret. Der har særligt været rift om pladserne til lige præcis dette stævne i Sejlsportscenteret. Udover de mange kvinder på startlinjen, er der også blevet lagt et par minutters WOW-underholdning ind i det ellers tætpakkede program til X-Yacht Gold Cup middagen lørdag aften - mon den store X-galla-fest har trukket lidt her?

Liga-arrangørerne har spurgt kvinderne hvad de glæder sig til ved stævnet: "Masser af sejlads, g(r)in og snak på tværs af klubber" – det sociale betyder meget, men også diversitet, lyder det "Vi ser frem til at sejle mod andre hold, og så er det dejligt at hygge lidt og få kontakt til at andre sjelere fra de andre klubber". Der er ingen tvivl om at der vil blive snakket i weekenden, men der vil heldigvis også blive sejlet, sejlet rigtig meget og rigtig tæt på land.

Kom forbi Aarhus Internationale Sejlsportscenter og spil på dit yndlings-hold, yndlings-farve eller spil for at få fingrene i nogle af de lækre præmier fra bl.a. Arp-Hansen Group, X-Yacht, Kjær Sommerfelt eller Autohuset Vestergaard.Kapsejlads

Round Denmark Race har sat dato på eventet

Kort nyt

På Værftsmuseet kan du bygge skibe i efterårsferien

SailGP

SailGP: Highlights fra den vildeste weekend 'ever'

★ Artikel

★ Kinesisk statsstøtte til World Sailing ?

Kort nyt

Finn 'Beton' modtager den største hæder i dansk sejlsport

★ Interview & Portræt

★ Hvor der er vilje er der (faktisk!) vej

Kort nyt

Raymarine - nu med mere skarphed og kontrol

Udvalgte artikler *