Sailing Champions League: En af de danske klubber videre til finalen

Related Articles: Sailing Champions League: To danske klubber klar til kval-stævne

Det var første gang at byen Kiel i Tyskland skulle vært, og byde de bedste europæiske sejlklubber i SAILING Champions League velkommen til et ’kval-stævne. Tidligere har kval-stævnet været del af Kieler Woche, men i år havde man valgt at sejle på den indre fjord i byens centrum - formatet stort set som det vi kender fra Sejlsportsligaen.

To danske teams
Der skulle findes 15 ’vindere’ som alle ville komme videre til finale-sejladserne i Porto Cervo til oktober. KDY havde, qva deres sejr i Sejlsportsligaen tilbage i 2020 allerede kvalificeret sig, men med dem, kunne de få Hellerup og Bandholm Sejlklub.

Lad os bare konstaterer ud fra nedenstående fotos- samt video, det var ægte fjorsejlads med springende luft – og til tider meget af den.

Bandholm var flyvende, og sluttede på stævnets flotte femteplads, mens Hellerup ikke rigtig kunne finde rytmen, og måtte tage til takke med nummer 20.

Bandholm Sejlklub skal altså følge KDY til Sardinien, hvor prominente Porto Cervo endnu en gang lægger omgivelser til årets finale i Sailing Champions League.

Se video fra søndagens sejladser. (der kan jo spoles)


Galleri