Sejlsportsligaen starter sæson nu!

Med nye både, flere unge, flere kvinder og et af landets mest prominente ’klubhuse’ ved Aarhus Internationale Sejlsportscenter er Sejlsportsligaen klar. En lidt forsinket sæsonstart, og lidt mere håndsprit end tidligere tager ikke glæden fra arrangørerne, klubber og de mange hold som skal på vandet i weekenden.

Aarhus bugten danner i weekenden rammerne for dette års første ligastævne, hvor Sailing Aarhus med deres klubber, er arrangør. Det er i denne weekend de frivillige fra Marselisborg som skal have et klap på skulderen for deres arbejde, med at få stævnet afviklet.

Corona retningslinjer fylder
Det er med Sejladsen i forkus at stævnet afvikles, og det sociale nedprioriteret, da corona-situationen fylder rigtig meget. Alle er meget forsigtige og tager de forholdsregler som de skal, herunder også stævnearrangørerne. Der opfordres til at bære de udleverede mundbind, bruge handsker og ellers huske at der lige nu er noget som er langt vigtigere end at have det sjovt på vandet.

Der udleveres retningslinjer specielt for dette stævne til alle deltagere.

Forplejning i det frie
Weekendens vejr er forventet med sejlerne og det lader til at der vil være bespisning i det fri hele weekenden. Forplejningsdelen vil også være lidt anderledes i år, men heldigvis mindst ligeså hyggelig som den plejer. Det er på landet at det sociale plejes og der hygges!

18 klubber
Helt som sædvandlig er der 18 hold til start. Denne gang med tre WOW hold, og det betyder at et nyt hold WOW WOW WOW ser dagens lys for første gang i Aarhus. De får selskab af de yngre sejlere også, da 2. division i Aarhus har hele tre Youngsters-hold med.Seneste nyheder
Kort Nyt

Gode tips og råd, når båden skal på land

★ Test af motorbåd

★ Smartliner Fisher 23 - Designet til lystfiskeren

Kapsejlads

Sejlerlandsholdet klar til EM i 49er - 49erFX og Nacra - men...

Bådudstillinger

Vi ses på BoatShow.fr

Kort Nyt

Jules Verne trofæet: Hvem kommer under 40 døgn? Se video

Kort Nyt

Dansk Søredningsselskab: Station nummer 12 hejser flaget

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"