Youngsters får eget ligastævne i Sletten

Related Articles: De unge er vilde med Youngsters, Hos Youngsters ved man hvad der virker..., Ikke joller - Ikke gamle mænd! Youngsters er født, YOUNGSTERS - Alle er med på bølgen!, Youngsters er kommet for at blive

Efter en række vellykkede Youngsters Camps, får landets unge sejlere nu deres helt eget Youngsters Ungdomsligastævne. Sejlerne får stillet J/70-både til rådighed, intense sejladser og smukke omgivelser i Sletten d. 22.-23. august. Ungdomsligastævnet er det første af sin slags og forventer op til 18 hold fra hele landet

Ungdomshold fra hele landet
Der forventes at op til 18 ungdomsbesætninger fra hele landet deltager i stævnet, hvor man kan sejle enten fire eller fem besætningsmedlemmer og mix af køn. Det er op til hvert enkelt hold at sammensætte besætningen og hvilken klub man kan repræsentere.

Ungdomsligastævnet vil på mange måder tage det bedste fra Sejlsportsligaen sammenholdt med aktiviteter som de unge selv har foreslået, bl.a. en aften-clinic om fredagen før stævnet med fokus på reglerne.

Ann-Marie Mohr fra Youngsters fortæller om ambitionen med stævnet ”Det bliver så fedt at se de unge dyste mod hinanden på vandet, den klubånd og team-spirit vi kender fra Sejlsportsligastævnerne, tror jeg vil komme til fuldt udtryk blandt de unge. Vi glæder os rigtig meget til at starte denne nye tradition med et tilbagevendende Ungdomsligastævne op i Danmark. Mange unge har taget godt imod ligaen og der er rift om pladserne til 2. divisionsstævnerne – nu vil vi have endnu flere unge om bord”.

Tilmelding kan ske, via linket her.

Værter med fokus på ungdomsarbejdet
Arrangør og værtsklub Sletten Bådeklub har i mange år arbejdet intens med deres ungdomsarbejde, og det har blandet andet mundet ud i at investere i en J/70’er, et af de yngste hold i 1. division i sidste sæson, og nu også stævneværter for landets mange unge sejlere.

Der er stor opbakning til stævnet fra klubbens mange frivillige, og de glæder sig til en weekend med masser af sejlads og unge mennesker.
Formand Eva Hofman-Bang siger ”Det bliver fantastisk at få det allerførste ungdomsligastævne til Sletten. Siden vi fik vores J70’er for to år siden, har det været målet at stille et rent ungdomshold til Sejlsportsligaen. Det er lykkedes, og i år sejler de i ligaens første division. Vi vil gerne være med til at udbrede glæden ved at sejle til mange unge mennesker, og vi ser frem til spændende og spektakulære sejladser ud for Sletten i august”.

Der tages forbehold for den igangværende corona-situation og der vil være skærpede forhold samt fuld refusion af deltagergebyr hvis myndighedernes vejledning ændres.

Læs mere om Youngsters her.