WOW og Sundby byder op til sejlads

For tredje år i træk, markerer Sundby Sejlforening sig inden for kvindesejlads. WOW Copenhagen Regatta i Sundby Sejlforening afvikles d. 19.-20. september, selvom arrangøren har holdt vejret de seneste par måneder. Der forventes 18-21 hold til start.

Selvom tiderne lige nu er anderledes end alt hvad man kender, begynder det at ligne sig selv og det betyder at tiden nærmer sig for stævneafvikling. Sammen med Sejlsportsligaen ønsker Sundby Sejlforening at alle WOW-sejlerne har noget at se frem til når vi er på den anden side af sommeren.

Forberedelserne er startet
Stævneleder, Jesper Lorentz fortæller: ”Vi er stolte over at være vært, for dette fantastiske arrangement, og glæder os til at byde alle besætninger velkommen. SSF og Sejlsportsligaen håber at situationen er så normaliseret til september, at vi igen kommer til at møde besætninger fra resten af Europa.”.

Hvordan fungerer tilmeldingen?
Først til mølle-princippet er gældende igen, dog max tre udenlandske hold fra alle andre nationer end Danmark. Der vil derfor være rigelig plads til de danske hold, som gerne vil deltage i WOW Regatta. Man kan deltage med fire eller fem personers besætninger, det er valgfrit.

Program, deltagere mm opdateres løbende på WOW Facebook samt på sitet her 

Situationen taget i betragtning
Tilmeldingen foregår i to steps. Første step er at holdene tilmelder sig. Derefter følger forplejning, da der stadig arbejdes på den mest hensigtsmæssige løsning. Det afhænger af anbefalinger, erfaringer m.m. Dette vender vi tilbage med så snart vi er i gang med step 1.

Det er vigtigt at pointere - Corona-situationen tages i betragtning tilbagebetales tilmeldingsgebyret såfremt at myndighedernes anbefaling ændres, og at det ikke vil være muligt at afvikle stævnet.

Ligesom de andre år, kommer der hverken til at mangle kaffe, lækker frokost eller kage til de mange deltagere - uanset hvad.Seneste nyheder

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kapsejlads

Nyt ambitiøst 49er team går efter OL 2024

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"