WOW og Sundby byder op til sejlads

For tredje år i træk, markerer Sundby Sejlforening sig inden for kvindesejlads. WOW Copenhagen Regatta i Sundby Sejlforening afvikles d. 19.-20. september, selvom arrangøren har holdt vejret de seneste par måneder. Der forventes 18-21 hold til start.

Selvom tiderne lige nu er anderledes end alt hvad man kender, begynder det at ligne sig selv og det betyder at tiden nærmer sig for stævneafvikling. Sammen med Sejlsportsligaen ønsker Sundby Sejlforening at alle WOW-sejlerne har noget at se frem til når vi er på den anden side af sommeren.

Forberedelserne er startet
Stævneleder, Jesper Lorentz fortæller: ”Vi er stolte over at være vært, for dette fantastiske arrangement, og glæder os til at byde alle besætninger velkommen. SSF og Sejlsportsligaen håber at situationen er så normaliseret til september, at vi igen kommer til at møde besætninger fra resten af Europa.”.

Hvordan fungerer tilmeldingen?
Først til mølle-princippet er gældende igen, dog max tre udenlandske hold fra alle andre nationer end Danmark. Der vil derfor være rigelig plads til de danske hold, som gerne vil deltage i WOW Regatta. Man kan deltage med fire eller fem personers besætninger, det er valgfrit.

Program, deltagere mm opdateres løbende på WOW Facebook samt på sitet her 

Situationen taget i betragtning
Tilmeldingen foregår i to steps. Første step er at holdene tilmelder sig. Derefter følger forplejning, da der stadig arbejdes på den mest hensigtsmæssige løsning. Det afhænger af anbefalinger, erfaringer m.m. Dette vender vi tilbage med så snart vi er i gang med step 1.

Det er vigtigt at pointere - Corona-situationen tages i betragtning tilbagebetales tilmeldingsgebyret såfremt at myndighedernes anbefaling ændres, og at det ikke vil være muligt at afvikle stævnet.

Ligesom de andre år, kommer der hverken til at mangle kaffe, lækker frokost eller kage til de mange deltagere - uanset hvad.Kort nyt

Kun for abonnenter: Ny udgave - allerede i dag

Kort nyt

12mR bådene gæster Kerteminde

Kapsejlads

Fyn er fin - også for Finn

Kapsejlads

100 mil i Fjorden: 25 både tager udfordring op

Kort nyt

Åbent brev: STOP automatiseringen af fjordbroerne

SailGP

SailGP: Highlight fra Italien

Udvalgte artikler *