E-Sejlsportsligaen vokser - Live i aften

Stadig flere hold melder sig på banen og tilslutter sig e-sejlads. Sejlsportsligaen startede for lidt over en uge siden med 24 hold, og nu har yderligere seks hold tilmeldt sig. Det betyder at der lavet to divisioner, som man også kender det fra den van(d)lige liga.

Hvad er e-sejlads og E-Sejlsportsligaen?
E-sejlads er er et simulationsspil, hvor man kan sejle mod andre sejlere, sin klubkammerater eller deltage i andre sejladser med sejlere fra hele verden. E-Sejlsportsligaen er Sejlsportsligaen i et e-sejlads format. E-Sejlsportsligaen læner sig så vidt muligt op ad formatet fra Sejlsportsligaen. Der sejles i korte heat, 1. og 2. division, og klub mod klub.

1 og 2. division
Find resultatlisten for kvalifikationsstævner d. 25. april her, hvor de 18 bedste klubber automatisk sejler i 1. division:

Der er plads til 18 klubhold i hver division, og derfor stadig åbent for nye klubber der ønsker at være del af det nyeste e-fællesskab.

Her er de nyeste tilmeldt hold i 2. division siden kvalifikationsstævnet.

Ho Bugt Sejlklub
WOW
Dragør Sejlklub
Skovshoved sejlklub
Sejlcenter Nivå
Lynæs Sejl- og Kajakklub

Nåede man ikke at deltage i kvalifikationsstævnet, starter man automatisk i 2. division, og må kæmpe sig op gennem sæsonen for at nå 1. Div.

Nye og kendte hold
E-Sejlsportsligaen er for alle klubber under Dansk Sejlunion, og der er også klubhold med i E-Sejlsportsligaen, som normalt ikke sejler i Sejlsportsligaen. Blandt de nye klubhold er: Dragør Sejlklub, Ho Bugt Sejlklub og fra 1. division, Skive og Gråsten Sejlforening samt flere.

Følg med LIVE
Sejlsportsligaen sender LIVE i aften kl 20.00, hvor den første start går kl 20.15 med speak og kommentering af sejladser. Følg aftenens sejladser via linket herSeneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker