Var det noget med en J/70er?

Flere både der kan være med til at udvikle din sejlklub - ja, hvor skal det nyeste kuld af J/70 bådene hen?

Sejlsportsligaens sætter nu de syv både som har sejlet med i ligaen hen over sæson 2019 til salg. Formålet med salget er at opretholde det høje aktivitetsniveau der er i J/70-miljøet rundt i hele landet. Sæsonen lakker mod ende og det betyder at bådene nu sættes til slag så de forhåbentlig kan komme ud i klubberne og blive brugt. Salget gennemføres kun hvis alle bådene kan sælges, da en del af konceptet i ligaen er, at bådene alle er fuldstændig ens!

Udvikling og aktiviteter
De tidligere år har Sejlsportsligaen solgt de 7 både til fortrinsvis klubber, der gerne ville i gang med J/70-sejlads. Resultatet af de tidligere salg, er at klubberne i højere grad kan tiltrække og fastholde eksisterende og nye medlemmer. Aktiviteter der knytter sig til Youngsters (ung sejlere i alderen 13-23 år) og WOW (Women on Water). Det er selvsagt ikke bådenes skyld alene men også dedikeret klubarbejde, hvor sparing og ideudvikling mellem J/70-ejere har været afgørende.

Håbet er at de mange gode cases fra nord til syd i landet, kan være med til at klubber eller privatpersoner investere i J/70’eren. Den hurtigst voksen bådklasse i verden lige nu.

Klubberne i ligaen
Klubberne i Sejlsportsligaen er som de første blevet hørt, og flere har budt ind på et køb. Tidligere har ligaens både stået til opbevaring og sejlet to sæsoner. Et af argumenterne for et salg er bl.a.: ”at nye klubber som vi ikke har hørt fra før melder sig på banen, eksisterende klubber med J/70ere har brug for flere og vi tror derfor på at de 7 både vi har, skal ud og ’klubudvikle’, og ikke stå i en hal..”

Særligt området omkring Øresund, Aarhusbugten, Sydfyn og Vejle har stigende aktivitet og arrangerer vintertræning for interesserede. Mulighederne er mange i J/70 miljøet.

For interesse, kontakt Sejlsportsligaen, Nynne Ammundsen eller læs mere om det under nyheder på hjemmesiden her.Seneste nyheder
★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se videoSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder