Skive Sejlklub har ændret kurs

Med en ny formand bag roret har Skive Sejlklub ændret kurs, lavet en langsigtet plan for udviklingsarbejdet og tilmed begyndt at vokse! Der sker med andre ord rigtig meget i det nordjyske. Om få uger er der to stævner, OK-jolle DM og Sejlsportsligaen – sidstnævnte er spændt på igen at gæste nordjyderne.

Ungdommen vokset med 600 %
En del af omtalte strategi har været at holde fokus på at sejlerne, ikke udstyr, ikke kortsigtede mål – fokus har været på sejlerne! Klubbens nye formand Ole Moth forklarer 'Vi arbejder med at få en bredde og flere glade (og yngre) sejlere. Når først man har glade sejlere så kommer forældre engagementet og resultaterne'.

Ole Moth highlighter da også hvordan de allerede er kommet rigtig langt med bl.a. deres ungdom:

• Ungdomsmedlemstal – vokset med 600%
• Sidste 10 måneder har vi formået at rykke 2 sejlere fra optimist C til A og 1 sejler fra Optimist C til B

Værtsskab som strategi
Sejlsportsligaen var på besøg tilbage i 2015 i Skive. Dengang var ligaen noget yngre, med knap så mange klubber der deltog. Det var dengang... - nu er det både 1. og 2. division der gæster Skive, og der er to hold fra både WOW og Youngsters. At 3. stævne netop er i Skive, er også et led i strategien for at få Skive (mere) på landkortet. Formanden fortsætter: 'Vi opbygget en stor kreds af frivillige hjælpere, så vi sidste år ikke alene tog til stævner - men også selv begyndte at afholde stævner'.
Projekt ’Skive Sejlklub for alle’ har været startskuddet til mange frugtbare ideer og munder nu ud i 3. stævne i Sejlsportsligaen 2019 den kommende uge.

Gæsterne skal imponeres og omgivelserne vises frem
Det at være vært for et stævne kan give et boost og det er delvis også med ’slagsbrillerne’ på at Skive vil have flere stævner. Med nær de perfekte sejladsforhold og smukke omgivelser, glæder de sig til at vise egnen frem og forhåbentlig se sejlerne igen på et andet tidspunkt.

Det er også nysgerrighed at spore blandt sejlerne! De tidligere værter fra Lynæs ser frem til at opleve netop dét som klubben gerne vil vise frem. David Ipsen fra Sejl- og kajakklubben Lynæs siger: 'Noget af det at sejle, er at opleve og se det i smukke omgivelserne og blandt entusiastiske mennesker, Skive har bare det hele. Vores hold glæder sig i hvert fald', lyder det fra holdet der kommer langvejs fra.

2. division sejles i Skive fra d. 17.-18. august
1. division afholdes sammen med OK-jolle DM fra fredag d. 23.-25. august.

FØLG med LIVE, når tid er - via Sejlsportsligaens facebook - link her

Kilde: Omtale fra SejlsportsligaenSeneste nyheder

"Kun en gnist fra katastrofen"

Båd sunket ved Bornholm

Kort Nyt

"Kun en gnist fra katastrofen"

Kapsejlads

DH-DM vender stærkt tilbage - 2021 dato fastlagt

Kort Nyt

Båd sunket ved Bornholm

★ Test af sejlbåde

★ Brugtbåds-duel: Vi fulgte det svære valg

OL

49erFX team sikret økonomisk frem mod OL

Bådudstillinger

Öppet Varv gennemføres i en Corona-model

Kort Nyt

Covid-19: Gode nyheder fra ’hinsidan’

Kort Nyt

I søkortet var der dybt nok - alligevel gik det galt!

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker