Sejlsportsligaen: Sejlerne bliver bedre og bedre

I sidste weekend blev årets sidste sejlsportsligastævne sejlet ud for Skovshoved Havn med Frederikshavn Seahawks som vindere - endda for andet år i træk. Da Sejlsportsligaen startede tilbage i 2014, var niveauet helt anderledes. Helt sikkert, at klubberne tager ligasejladserne mere seriøst nu, og mange har investeret i J70 både som klubbåde - som også er den bådtype Sejlsportsligaen sejles i.

Skovshoved ligastævne

Mange klubber har investeret i J70 både.

"Der er en kæmpe stigning i niveauet fra sidste år til i år", lyder det fra ligakommentator og tidligere landsholdssejler og -træner Jonathan Bay. "Strategisk, taktisk, bedre manøvrer - kort sagt hele vejen rundt er Sejlsportsligaen vokset i kvalitet", fastslår han i nedenstående video.

Jonathan Bay har livekommenteret samtlige sejladser ved de seneste to ligastævner i Aarhus og Skovshoved - og var også med i sæsonen 2016. I 2018 rykker Bogense Sejlklub, Thisted Sejlklub, Aarhus Sejlklub, Silkeborg Sejlklub og Sønderborg Yacht-Club ud af 1. division og ned i 2. division. De afløses af fem oprykkere fra 2. division - Roskilde Sejlklub, Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub, Svendborg Sund Sejlklub, Helsingør Sejlklub og Brejning Båd Klub.Seneste nyheder

Unge talenter samlet i Skovshoved

Øhavet Rundt i en light version

Kapsejlads

Ny sejlads: ”Af kærlighed til sejlsporten”

Kort Nyt

Unge talenter samlet i Skovshoved

Kort Nyt

World Sailing: Nu starter præsident valgkampen

Kapsejlads

Øhavet Rundt i en light version

Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kort Nyt

Ny undersøgelse om brand på både

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker