Liga: Frederikshavn startede som de sluttede i 16 - øverst på podiet

To point til sølvet, og yderligere et sølle point mellem sølv og bronze, det hvar hvad der skilte podieplaceringerne efter 11 sejladser ved årets førstet Sejlsportsligastævne, som blev afviklet i Struer.

De forsvarende Liga-mestre fra 2016 Frederikshavn Seahawks med skipper Søren Braad Steen, Kris Houmann, Rasmus Melsen og Rasmus Damsgaard om bord startede altså 2017 sæsonen hvor de slap 2016 - øverst på podiet, og det var faktisk nordjydernes tredje sejr i Ligaen, idet holdet faktisk vandt de to sidste stævner i den forgangne sæson - ganske imponerende. 

Tæt afgørelse

Selv om Frederikshavn Seahawks havde været ganske suveræn med hele 6 førstpladser gennem stævnet, ja så var det tæt forfulgt af Kerteminde4ever, der med en stærk afslutning kunne præstere samme sejrsrække, og det hele sluttede altså med ganske få points forskel i toppen. Andenpladsen var Kertemindes bedste præstation i Sejlsportsligaen indtil dato, og klubben sluttede et point foran KDY Sharks, så der var spændning til det sidste i Struer.

For KDY Sharks blev især sidste sejlads ganske afgørende. En femteplads ud af de seks startende kostede et trin ned af podiet, som de dog formåede at blive stående på. 

En yderst flot weekend i Struer, og en rigtig god start på årets Ligastævner, og det havde Tvmidtvest også luret. Den lokale tv station havde fundet vej til årets første Ligastævne, og var på vandet, som der kom dette fine indslag ud af:

Kommende weekend, fra den 27.-28. maj sejles der 2. div, også i Struer, hvorefter 1. Div. igen lægger fra land i Brejning den 17. til 18. juni.Seneste nyheder
★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se videoSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder