Sejlsportsligaen: Frederikshavn på sikker guldkurs

Frederikshavn er i top, mens Hellerup flopper. Det er den korte version efter dag to ved ligastævnet i Skovshoved, og Sejlsportsligaens DM-guld har dermed kurs mod Nordjylland.

Efter to dages sejladser ved sæsonafslutningen i Skovshoved er Frederikshavn Sejlklub med helt i front på en tredjeplads, mens guldrivalerne fra Hellerup Sejlklub til gengæld halser langt efter på en lavtflyvende 12. plads.

Nordjyderne har sejlet overbevisende gennem hele stævnet. Dog med et par mindre gode sejladser til allersidst lørdag, hvilket har skubbet dem fra en første- til tredjepladsen. Stævnet føres af Kaløvig Bådelaug – to point foran Faaborg Sejlklub og med Frederikshavn fire point efter.

Med den aktuelle stilling er Frederikshavn i en komfortabel FINAL 6-position, mens Hellerup ligger udenfor. Hvis ikke billedet ændrer sig, vil DM-guldet være afgjort til nordjydernes fordel allerede inden FINAL 6, søndag kl. 14.

Med Frederikshavn komfortabelt i front er der lagt an til et tæt opløb om sølv og bronze. Hellerup holder stadig andenpladsen, men trues bagfra af både Kerteminde, Faaborg og KDY.

I bunden af rækken rykker de fem nederst placerede klubber ud af 1. division. Brejning, Skive, Aabenraa og Svendborg er godt på ned mod 2. division, mens der er tæt kamp mellem Horsens, Lynæs, Bogense og Roskilde om at undgå den sidste degraderingsplads – kun et enkelt point adskiller de fire teams før søndag.

Samlet ligastilling her

Stilling i Skovshoved herSeneste nyheder

"Kun en gnist fra katastrofen"

Båd sunket ved Bornholm

Kort Nyt

"Kun en gnist fra katastrofen"

Kapsejlads

DH-DM vender stærkt tilbage - 2021 dato fastlagt

Kort Nyt

Båd sunket ved Bornholm

★ Test af sejlbåde

★ Brugtbåds-duel: Vi fulgte det svære valg

OL

49erFX team sikret økonomisk frem mod OL

Bådudstillinger

Öppet Varv gennemføres i en Corona-model

Kort Nyt

Covid-19: Gode nyheder fra ’hinsidan’

Kort Nyt

I søkortet var der dybt nok - alligevel gik det galt!

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker