Livestream fra Sejlsportsligaen på søndag

Sejlsportsligaens 1. divsion afvikler i den kommende weekend årets tredje stævne. Finalesejladserne for de seks bedste teams streames live på baadmagasinet.dk

Kampen om årets DM for sejlklubber er på vej ind i den afgørende fase. Årets tredje stævne i Sejlsportsligaens 1. division afvikles i Thisted i den kommende weekend (26.-28.8. august 2016) - med Hellerup Sejlklub i førerposition med 34 points foran Frederikshavn Sejlklub med 32 points og med KDY og Kerteminde på de to næste pladser med hver 29 points.

Thisted

Sidste weekend var det 2. division, der var på plads i Thisted. Denne weekend er det 1. divisions tur. Foto: Flemming Ø. Pedersen.

Ved det seneste stævne i Juelsminde vandt Faaborg Sejlklub foran Aarhus Sejlklub - hvad kan de to stille op denne gang? Og hvad betyder hjemmebanen i Limfjorden for Thisted Sejlklub, der som nyoprykker har klaret sig godt indtil nu med en foreløbig tiendeplads?

Stævnet afgøres søndag, når de seks bedst placererede teams ved stævnet sejler FINAL 6. De tre finalesejladser streames live fra Thisted - med KDY-tvillingerne Lars-Peter og Hans-Christian Rosendahl som medlevende kommentatorer.

Følg FINAL 6 søndag fra kl. 14.00 her på baadmagasinet.dk

Se den samlede stilling i Sejlsportsligaen her.