Nedtælling til Sejlsportsligaens finalestævne

I årets sidste sejlsportsligastævne afgøres det, hvem der skal på podiet, men der er også en kamp om at undgå nedrykningen. Der er 18 klubber med i 1. divisionen og her er top 3 inden finalen Skovshoved Sejlklub (52 point), Hellerup Sejlklub (45 point), Åbenrå Sejlclub (43 point) – men pointene er meget tætte, så meget kan nå at ske i top 10!

I den anden ende er der ligeledes en dyst, da det gælder om ikke at havne under nedrykningsstregen for de fem sidste klubber på resultatlisten. Inden finalesejladserne i weekenden er det Skærbæk Bådelaug, Vallensbæk Sejlklub, Sønderborg Yacht-Club, Silkeborg Sejlklub og Middelfart Sejlklub, der ligger til nedrykning.

Flashback fra Champions League Finalen?

KDY har (næsten) lavet et copy paste fra Sailing Champions League sidste år – den eneste forskel er dog at de lover godt vejr i modsætning til sidste år. Som man kan se på situationsplanen vil der være serveringsvogn, telt samt medievogn i første parket, så man kan følge med i sejladsen lige foran Langelinie Havn. Audi, der er partner i KDY samt sponsor for Sejlsportsligaen vil ligeledes udstille biler i forlængelse af pop-up sejlbyen i anledningen af den spændende finale.

Program

Ligafinalen afholdes lørdag den 26. og søndag den 27. september. Der er planlagt sejladser fra 9.00 – 18.00 om lørdagen og 9.00-15.30 om søndagen med LIVE speak og musik fra kl. 10.00 begge dage.

Der kan følges med i resultater og tracking løbende på sejlsportsligaen.dk, og der vil ugen efter finalen være en times sammenfatning af Sejlsportsligafinalen på Eurosport.