Skal din klub afholde Sejlsportsliga stævne i 2016?

Klubber og byer, der har lyst og kapacitet til at tage i mod Sejlsportsligaen i 2016, har nu chancen for at melde sig. Ligaforeningen og Dansk Sejlunion opfordrer alle interesserede klubber til at rette henvendelse og høre nærmere om mulighederne for at blive ligavært.

Opgaven handler kort fortalt om over to weekender at huse to ligastævner – ét for 1. og ét for 2. division – i løbet af enten maj/juni eller august/september 2016. Ligaen stiller selv med en stab, der varetager alle nøglepositioner omkring afvikling af sejladserne. Det bliver så værtsklubbens opgave at supplere med en stor gruppe af frivillige hjælpere, der kan bidrage til at sikre en god oplevelse for alle.

"2016 bliver et travlt sejlsportsår med bl.a. OL. Derfor er det vigtigt, at vi snarest muligt får sat datoer og værtsbyer ind i kalenderen for den kommende ligasæson," siger Peter Wolsing, projektleder for Sejlsportsligaen.

Han opfordrer interessede klubber til at kontakte ham snarest – også hvis det blot handler om en uforpligtende forespørgsel.

"Sejlsportsligaen er et lidt som et cirkus, der kommer til byen. Vi har selv med grej og specialister til at stå for sejladserne. Til gengæld skal vi brug en masse lokale frivillige, ligesom vi også lægger vægt på, at klubben og byen kan skabe en vis lokal synlighed, så ligastævnet kan blive den sejlsportsfest, som vi gerne vil tilstræbe," siger Peter Wolsing.

Interesserede klubber opfordres til at kontakte projektleder, Peter Wolsing på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., eller telefon: 88 20 70 21.Branchenyt

Svensk bådindustri kræver forbedret identifikation af båden

★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivillige

Kort nyt

MiniTransat 2021 usikker: Svensker kæmper videre

Vendée Globe

HUGO BOSS med skipper Alex Thomson udgår...!

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana afbryder rekordforsøg

Kapsejlads

Round Denmark Race Inshore 2021 - tilmeldingen åben...

Vendée Globe

Regnskabets time - vi gør status inden de brølende 40'ere...

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Utzon spidsgatteren nuttede ”Snuller” - en...

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2Sailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder