Mega tæt i toppen af 2. div.

Bogense Sejlklub har nu vundet to ud af de tre stævner som i denne sæson er afviklet i 2. division, og Bogense har lagt sig i spidsen af 2. division.

Men med Svendborgs ene stævnesejr samt en andenplads, og Sejlklubben Sundets yderste stabile indsats, så er spændingen intakt i 2. division, da disse tre hold ligger inden for få point, inden det sidste og afgørende stævne som afvikles i Svanemøllen om 14 dage.

Spænding til det sidste

Det var en sejr i 9. flight som var med til at sikre Bogense den samlede sejr i Faaborg, idet Svendborg på andenpladsen også sluttede med de samme 42 point som Bogense.

42 point kan nås på rigtig mange måder rent matematisk. Det pudsige ved Bogense og Svendborgs måde at nå frem til de 42 point på, var at de to klubber sejlede ens! Begge klubber lavede to førstepladser, tre andenpladser, tre tredje og én enkelt fjedre, ud af de i alt ni sejladser som blev afviklet i Faaborg. Og i kapsejlads er det som bekendt vigtigt at slutte af med det bedste resultat, hvilket placerede Bogense øverst på skamlen. Tæt og mega spændende var det, da Gilleleje sluttede som nummer tre, med 40 point. 

Ulrik Meyer Nielsen er skipper på Bogense båden, som består af et rigtig godt team af "sejlerkammerater" der alle, mere eller mindre, har sejlet sammen på forskellige både, siden de i sin tid startede i hver sin optimistjolle. 

Se slutresultaterne fra et fantastisk 2. div. stævne i Faaborg her - og dem samlede stilling herSeneste nyheder
Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *