Tæt løb i sejlsportsligaen

Horsens Fjord bød på en meget blandet lørdag, hvor der var alt fra havblik og fem sekundmeter. Oven i kørte den hele kompasrosen rundt, så der var udfordringer nok for de 16 klubhold.

Skovshoved var meget overbevisende i de første sejladser og havde generelt en bedre fart i båden end konkurrenterne. "Vi vælger at gå noget lavere og så få noget mere fart", fortæller Lars Nordbjerg, styrmand for Skovshoved. "Det giver os en større frihed til at vælge vores spor. Og så har vi da også fået trænet lidt denne gang", siger en smilende Lars Nordbjerg.

Kræver hurtig omstilling

Den mindre boatspeed i Skovshoveds sidste to sejladser, mener Lars Nordbjerg skyldes, at der kom lidt mere vindtryk, og at de ikke var hurtige nok til at omstille sig. Faktum er, at de har 45 points, KDY har 43 points og Faaborg ligger treer med 40 points.

Horsens Sejlklubs eget hold har haft en blandet dag med flotte resultater først på dagen og så en række 4. og 5. pladser sidst på dagen. "Vi tager en sejlads af gangen, og nogle gange følger heldet en. Andre gange trækker man et mindre heldigt lod", siger skipper Jørgen Mortensen. Dagens indsats rækker til en 6. plads med 10 point op til det førende hold.

Følg sejladserne på www.sejlsportsligaen.dk , hvor der er livetracking eller på Facebook. Sejladserne genoptages i dag klokken 09.00.Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder