Status på 1. dag i Horsens

Frederikshavn var en sikker vinder i Skive, men deres ivrighed kostede dem to tyvstarter i går i Horsens. Horsens eget hold, som endte på en 2. sidste plads i Skive, har strammet sjæklerne gevaldigt og ligger på en foreløbig 2. plads. Men den gule førertrøje er lige nu hos Skovshoved, som både ligger etter i dette stævne og overalt.

Fire diskede ud af seks

Dagens mest dramatiske sejlads var i flight 4, hvor hele fire både måtte se sig disket. De sejlede simpelthen på det forkerte topmærke. Det udnyttede Horsens og fik sig en 1. plads at gå i land med. Den meget lette og skiftende vind på fjorden gav udforinger på for både baneledelse og besætninger.

Loungestemning på terrassen

"Vejret har til gengæld været perfekt for tilskuerne i dag, og vi har haft en fantastisk loungestemning her ved Horsens Sejlklub. Men vi kunne godt ønske os lidt mere vind i morgen for sejlernes skyld", mener stævnelederen, Morten Fjerbæk. Lige nu ser der ud til at være svag vind, skyer og en enkelt tordenbyge i vente lørdag for de 16 deltagende klubhold. Tilskuerne kan stå i tørvejr i Horsens Sejlklubben og stadig følge starterne fra det yderste af havnen.

Følg sejladserne på www.sejlsportsligaen.dk eller kom forbi Horsens og se de tætte dueller med nogle af Danmarks bedste sejlere. Der sejles både lørdag og søndag.Seneste nyheder
Branchenyt

Intim jule-båd-udstilling hos Baadhuset i Beder

Kort nyt

Fra skibsdæk til unikke plankeborde

Vendée Globe

Formel 1 biler på rallybane?

Kapsejlads

Waszp: Aarhus satsning skudt i gang med stor begejstring

Vendée Globe

På 4 sekunder 'nosedivede' båden som blev delt i to! - Se...

Vendée Globe

Jean Le Cam redder Kevin Escoffier - fundet kl. 02

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf flyttes til april

Branchenyt

Svensk bådindustri kræver forbedret identifikation af båden

★ Interview & Portræt

Danmarks Museum for Lystsejlads: De Flittige frivilligeSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder