Ny B/One foræret til Egå Sejlklub

Ingen tvivl om at flere klubber har taget Sejlsportsligaen til sig. Udvidelsen med 2. division fra den kommende sæson betyder helt sikkert noget for mange sejlklubber i Danmark. En af de klubber, der sejler med i den kommende sæson, er Egå Sejlklub ved Aarhus.

Klubben har netop fået foræret en sportsbåd i form af en B-One fra Baviaria. De glade givere er privatpersonerne Jens og Fritse Meyer, der også har foræret naboklubben Kaløvig Bådelaug en B-One. Planen er, at båden skal bruges i klubbens sejlerskole, hvor øvede sejlere med hang til sportsbåde, kan få deres lyst stillet. Jens og Fritse Meyers ønske er også, at bådene i de to klubber skal bruges til sejlads med børn fra tre børnehjem.

Stor gave

Næstformand for Egå Sejlklub, Kirsten Rambøl, udtaler til Bådmagasinet: "Vi har igennem mere end et par år haft et ønske om at få en god sportsbåd tilknyttet vores klub. Vi har søgt og undersøgt mulighederne, så da vi får denne her store gave fra Jens og Fritse, bliver vi enormt glade. Målet er at skabe et aktivt miljø omkring sportsbåde i klubben. Fra dette miljø er det vores ønske, at klubbens ligahold til Sejlsportsligaen skal stilles".

At naboklubben Kaløvig Bådelaug ligeledes har fået en B-One foræret, gør kun det hele lidt bedre. Kirsten Rambøl uddyber: "Det er vores håb, at der skal opstå et fælles aarhusiansk sportsbådsmiljø på Aarhus bugten. Gerne ugentlige dyster og et større sportsbådsstævne i løbet af sæsonen. Vi kan også mærke i klubben, at der er større nysgerrighed omkring sportsbådene og sejlsportsligaen - men lige nu trænger vi til at blive mere konkrete, og det bliver nemmere med vores nye sportsbåd".

Egå Sejlklubs nye B-One er netop på ankommet til klubben, da den har været med på bådudstilling.

 Kapsejlads

Congressional Cup: Emil Kjær - lige ved og næsten…

★ Test af motorbåd

★ Motor: Hvad er bedst, påhæng- eller indenbords?

Kapsejlads

Silverrudder: Jubilæumsår blev også rekordernes år - 'Tri'...

Kort nyt

Aftale sikrer landets første autonome og emissionsfrie...

Kapsejlads

Følg deltagerne i Silverrudder

Kapsejlads

GC32: Hvem kan slå Alinghi ?

Kapsejlads

Knarr DM: Suveræne Søderlund sejrede

Kapsejlads

Emil Kjær klar til Congressional Cup - havde kommende...

Sejlsportsliga

Sundby WOW stævnet – netværk og sejlads...

Udvalgte artikler *