Der er andre end os der er begejstret

I de snart 20 år jeg har beskæftiget mig med at viderebringe sejlsportsnyheder, der tør jeg godt påstå, at der ikke tidligere er sket så stor en udvikling inden for sejlsporten herhjemme.

Sejlsportsligaen har været en kærkommen forandring af måden at sejle på, klub mod klub - samt klublivet der følger med, og mange sejlere samt klubber har da heldigvis også valgt at bakke op om projektet.

Sejlsportsligaen har ikke været en nem ting at få op og flyve, sådan er det med nytænkning i lille Danmark. Mange andre interesse områder under unionens vinger, føler sig forbigået. 'Vi vil også ha mentaliteten' hersker, og hvorfor blev det lige J/70? – Bare det nu ikke koster penge! – Ja, jeg kunne blive ved med negative indvendinger. Heldigvis stod bestyrelsen i DS fast, et tillykke herfra.

Se og lyt til denne video, det er bestemt ikke hverdag sådan en begivenhed foregår her i landet. Det var stort, og at det så også blev til dansk sejr, tager vi gerne med i begejstringen.

Den måde speakeren indleder videoen på, citat: 'The Sailing Champions League is such a great idea, you wounder why it has'nt been done years ago' ... den lader vi lige stå et øjeblik.

 

 


Udvalgte artikler *