SAILING Champions Sailing League live fra kl. 14.00

23 klubber fra 15 lande sejler de næste tre dage om at blive ”verdens bedste klub” i SAILING Champions League i Københavns Havn, ud for Den lille Havfrue.

Live sendingen fra sejladserne starter kl. 14.00 – følg sejlerne her:

Vi fangede Mads Christensen siddende indenfor i teltet på Langelinie Lystbådehavn, hvor det lige nu er ved at klare lidt op.Som vinder af den danske Sejlsportsligaen har han haft syv forskellige besætningsmedlemmer med i løbet af året til de fire danske ligastævner, og siger herom:

”Det har naturligvis været meget svært for mig at vælge de tre besætningsmedlemmer som skulle være med her. Jeg har valgt en kombination, som jeg tror vil være god på de meget korte baner herinde.”

"Jeg har kigget på deltagerlisten, og der er rigtig mange gode sejlere med med. Vi satser selvfølgelig på en topplacering, men der bliver hård kamp om placeringerne."

"Med den østlige vindretning i dag, bliver det formentlig en bane med 3 omgange, og der er dermed meget kort til første mærke. Så man skal starte godt,"

"Med tre omgange på banen bliver der i jhvert fald masser af action for tilskuerne – eller live seerne.”

"Vejret bliver bedre i weekenden, så vi opfordrer til at der kommer mange ind til Den Lille Havfrue, kigger på sejladserne og hepper på de danske hold.”

Tre danske hold skal kæmpe om at blive ”verdens bedste klub” mod de 20 andre internationale klubhold er:

Hellerup Sejlklub - Skipper Mads Christensen - Trine Abrahamsen - Kristian Kvid - Casper Peetz

Kerteminde Sejlklub Skipper Kim Haugaard - Thomas Møhl - Yann Le Helleix - Jørgen Mohr Ernst

Kongelig Dansk Yachtklub - Skipper Michael Hestbæk  - Joachim Aschenbrenner  - Lucas Lier  - Frederik Berg

Vindstyrke og retning bliver næsten ideel de næste tre dage med omkring 8 m/s alle dage, i dag fra sydøst, lørdag drejer vinde i Syd og søndag mod sydvest

Her er dagens vejrmelding fra DMI:

Skyet med regn eller byger - Vejrudsigt, der gælder til lørdag morgen, udsendt kl. 10.00  Mest skyet og til tider regn eller byger. Temp. op mellem 12 og 14 grader, og svag til jævn vind mellem øst og syd. I aften fortsat mest skyet og mulighed for byger, men i nat mest tørt og til dels klart, men stedvis tåget vejr. Temp. ned mellem 9 og 12 grader, og svag til jævn vind omkring sydøst.

Lørdag skulle det blive tørt med nogen sol, og ca. 8 m/s fra syd, og søndag sol med mulighed for enkelte byger og 8 m/s fra SV.

www.sailing-championsleague.com

Stem på en af de danske klubber, så sikrer du 5 euro fra SAP til Childhood på www.sailforchildhood.com –  der er på nuværende tidspunkt doneret 14.350 Euro – ud af i alt 25.000 Euro fra SAP til Childhood.Kapsejlads

Kronprins Frederik forrygende fra start i St. Tropez - se video

Kapsejlads

49er: OL guldvinder Jonas Warrer takker af - gense dramatisk...

Kapsejlads

DM Match Race: Emil Kjær genvinder titlen

Kapsejlads

X-Yachts Star Meeting: Mega tæt afgørelse

Kapsejlads

Nu kan du låne en Wayfarer - kvit og frit

Kort nyt

Ny teknologi skal øge sikkerheden i delebåds-koncept

Kapsejlads

Fuldt program i Skovshoved denne weekend

Kort nyt

I ❤️ NELLA DAN: Om kammeratskab på et dansk polarskib

Udvalgte artikler *