Hellerup Sejlklub i en klasse for sig

 

Hvis der før stævnet var antydning af tvivl om, hvorvidt Hellerups førsteplads i ligaen kunne komme under pres, så har den sejrsvante klub effektivt manet enhver tvivl i jorden.

Hellerup og alle de andre

Efter to dages sejladser på Aarhus bugten har Hellerup Sejlklub med Mads Christensen ved roret været på banen syv gange, og det er blevet til ikke mindre end seks prikker og en andenplads. Holdet ligger til at slutte sæsonen, som den begyndte - med en stævnesejr, og denne gang med en DM-titel som kronen på værket!

Aarhus Sejlklub, KDY, Skovshoved og Roskilde er blandt de klubber, der kæmper om de øvrige podieplaceringer ved Aarhus-stævnet.

Podiepladser på højkant

I den samlede stilling er der kun spændingen om podiepladserne efter Hellerup - der giver adgang til Champions League-stævnet – og spændingen finder vi også i bunden af tabellen hvor afgørelsen gælder nedrykningspladserne.

I toppen ligner det en samlet andenplads til KDY, mens Aarhus, Kaløvig, Kerteminde, Faaborg og Skovshoved er med i opløbet om den sidste plads på skammelen, men intet her er afgjort.

Kampen om nedrykningen

I bunden af ligaen er det bl.a. Sundet, Middelfart og Vallensbæk, der ser ud til at skulle kæmpe til det sidste for at bevare ligapladsen.

For Vejle, Egå, Svendborg og Skive skal der præsteres i dag søndag, hvis nedrykning skal undgås. Ialt 5 hold skal rykke uf af ligaen.

Følg med i de afgørende sejladser - livestreaming fra kl. 13.00 her på Bådmagasinet.dk★ Interview & Portræt

★ Rikke Hvilshøj: Ultimativ frihed - total afkobling

Kort Nyt

Husbåde på Falster er start på ny bydel

Kort Nyt

Sejlere fra Norge slipper for 6-dags reglen

Kort Nyt

Turister har en nøglerolle i Anholt Havn

Kort Nyt

"En eremit i Sargassohavet"

Kort Nyt

Sydhavnens Unge Sejlere fejrer 5 år

★ Test af sejlbåde

★ Waszp på egen krop

Kort Nyt

Ikke overraskende - årets ØRC er udsat

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker

Interessen boomer for at købe båd