Hellerup Sejlklub i en klasse for sig

 

Hvis der før stævnet var antydning af tvivl om, hvorvidt Hellerups førsteplads i ligaen kunne komme under pres, så har den sejrsvante klub effektivt manet enhver tvivl i jorden.

Hellerup og alle de andre

Efter to dages sejladser på Aarhus bugten har Hellerup Sejlklub med Mads Christensen ved roret været på banen syv gange, og det er blevet til ikke mindre end seks prikker og en andenplads. Holdet ligger til at slutte sæsonen, som den begyndte - med en stævnesejr, og denne gang med en DM-titel som kronen på værket!

Aarhus Sejlklub, KDY, Skovshoved og Roskilde er blandt de klubber, der kæmper om de øvrige podieplaceringer ved Aarhus-stævnet.

Podiepladser på højkant

I den samlede stilling er der kun spændingen om podiepladserne efter Hellerup - der giver adgang til Champions League-stævnet – og spændingen finder vi også i bunden af tabellen hvor afgørelsen gælder nedrykningspladserne.

I toppen ligner det en samlet andenplads til KDY, mens Aarhus, Kaløvig, Kerteminde, Faaborg og Skovshoved er med i opløbet om den sidste plads på skammelen, men intet her er afgjort.

Kampen om nedrykningen

I bunden af ligaen er det bl.a. Sundet, Middelfart og Vallensbæk, der ser ud til at skulle kæmpe til det sidste for at bevare ligapladsen.

For Vejle, Egå, Svendborg og Skive skal der præsteres i dag søndag, hvis nedrykning skal undgås. Ialt 5 hold skal rykke uf af ligaen.

Følg med i de afgørende sejladser - livestreaming fra kl. 13.00 her på Bådmagasinet.dkSeneste nyheder
Kort nyt

Solosejler reddet efter otte timer i havet

Vendée Globe

Den afgørende fase

America's Cup

Sir Ben og Ineos gjorde rent bord - gense nattens imponerende...

Kapsejlads

Jules Verne Trophy: Team Gitana afbryder rekord forsøg...

Kort nyt

EYotY 2021: Vi vænner os aldrig til det

★ Interview & Portræt

★ Rand Boats: 'Vi designer hver model til et formål'

America's Cup

Amputeret AC-program denne weekend

Bådudstillinger

Boot Düsseldorf aflyses - flyttes til 2022

Kort nyt

Jules Verne: Team Gitana på sporet til verdensrekord

Udvalgte artikler *