J/70 valgt som ny klubbåd

Bådmagasinet erfarer, at beslutningen om fremtidens klubbåd er truffet, og valget er faldet på den populære J/70, som på ganske få år er vokset eksplosivt fra 'nyfødt' til over 1.000 solgte både på verdensplan. Det er en populær og spændende sportsbåd, som Dansk Sejlunion har valgt.

Det har været en langstrakt proces. Bådmagasinet havde før sommerferien færten af en truffet beslutning, men kunne ikke få noget bekræftet. På det tidspunkt ville man også gerne sikre sig en grundig test af den kommende klubbåd, og det må man jo i den grad sige, Dansk Sejlunion har fået.

Læs også: DS klar til at finansiere sportsbåde

Efter tre ligastævner, i Rungsted, Sønderborg og Hellerup er J/70 gennemtestet på kryds og tværs, og sejlerne har været mere end meget begejstret for den spændende båd. J/70 har jo også i den grad vist sit potentiale, og specielt ved ligastævnet i Sønderborg blev grejet udsat for hård og vedvarende belastning. Når vi så samtidig tænker på, at det er mange forskellige besætninger, der har sejlet disse både, ja så er det ganske imponerende, hvad de har kunnet holde til.

Se fede fotos af J/70'eren fra liga stævnet i Rungsted

Bådmagasinet kunne tidligere på sommeren løfte sløret for DS klubfinans. Og med valget af bådtypen er den færdige pakke som tilbydes de klubber, der ønsker at skabe et attraktivt sportsbådsmiljø, nu ved at være på plads. Vi følger naturligvis op på denne glædelige nyhed.

Tillykke til dansk sejlsport, her fra Bådmagasinet kipper vi med flaget, det er et rigtig klogt valg af Dansk Sejlunion.★ Interview & Portræt

★ Finn Beton: Anarkist og sjuskerøv – men en mand for...

Sejlsportsliga

Sailing Champions League: En af de danske klubber videre til...

Kort nyt

Vildsundbroen er igen åben for sejlere

OL

GULD TIL RINDOM - GULD TIL RINDOM...

Udvalgte artikler *