Mads C. får lov til at gøre arbejdet færdigt

 

Hele tiden tog de kikkerten og satter fokus ud på Øresund, hvor OK og Finn jolle sejleren Jørgen Svendsen, Match Race sejleren Trine Abrahamsen, nykårede CB66 Danmarksmesteren og nr. 3 til årets IKC i Norgen Søren Pehrsson, sammen med Jesper Sivertsen, ældre Hellerup elite sejler gennem mere end menneskealder, alle kæmpede om muligheden for at udfordre Mads Christensen, og 'stjæle' teamets plads ved den afsluttende serie i Sejlsportsligaen.

Det var virkelig seriøst, for der ligger megen sportslig prestige i at repræsenterer Hellerup Sejlklub i den 4. og sidste act. af Sejlsportsligaen – der også er finalen, hvor mesterklubben skal findes.

Mads Christensen har siddet på rorpinden i de 3 første act., hvor han vandt i Rungsted, blev nr. 3 i Sønderborg, og tabte en ellers sikker sejr, takket være en tyvstart i sidste sejlads i Hellerup.

Derfor ville det også være rigtigt, rigtig surt for Mads og hans besætning, hvis en anden besætning skulle overtage pladsen. Hellerup har mere end rimelige muligheder for at løfte mesterskabspokalen, søndag den 7. september, med eller uden Mads og besætning.

Om det overhovedet var muligt at færdiggøre den indledende round robin, inden det blev mørkt, var et åbent spørgsmål, men en ting var dog sikkert, at konkurrencen for overhovedet at deltage i Sejlsportsligaen for Hellerup, var langt hårdere for det vindende hold, end deres deltagelse i Aarhus.

Det var ikke bare supertræning i klubbens 2 J70, men skabte også bare super klubliv inde i den hæderkronede sejlklub, Hellerup.

Solnedgang

Kl. blev 20.00 - den officielle solnedgang onsdag er kl. 20.14, alligevel gik finalen i gang. Foto: Per Heegaard

OK og Finn jolle sejleren Jørgen Svendsen vs. Mads Christensen mødtes i tusmørket, og det viste sig at der ikke var grund til nervøsitet hos Mads Christensen. Jollesejleren havde ikke en kinamands chance over for den rutinerede besætning.

Valget var klart: Hellerup Sejlklub repræsenteres i Aarhus af, ja Mads Christensen og besætning.