Vær med til at skabe liga-stemning i Hellerup

Det er klubberne som er i fokus i Sejlsportsliga'en – ligesom i fodbold, håndbold, ishockey m.fl. som har divisioner eller ligaer – men alle holder selvfølgelig øje med, hvilke sejlere de enkelte klubber stiller op med.

Hellerup Sejlklub fører Sejlsportsliga'en efter to stævner med et forspring på 6 point til nr. 2, Sønderborg Yacht Club, som er ét point foran Aarhus Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub.

Fra nr. 2 til 10 er der kun 9 point, så det er fortsat meget åbent i toppen af Sejlsportsliga'en, bortset fra at Hellerup Sejlklub har et pointforspring, men det kan hurtigt ændre sig med to stævner tilbage.

482liga-sonderborg dag2_FlemmingPedersen

Mads Christensen stiller igen op som skipper for Hellerups hold sammen med besætningen Morten Halkjær, Kristian Kvid og Kasper Peetz, som i går vandt klubbens interne udtagelser. Hellerup afholdt først en udtagelse mellem alle tilmeldte hold, hvor vinderen heraf, i går kæmpede mod Mads’ team om at repræsentere klubben på hjemmebane. Men for tredje gang stiller Hellerup med samme hold, og Mads/Morten/Kristian/Kasper er meget opsat på at gøre det godt på hjemmebane, hvor mange medlemmer helt sikkert vil følge med fra molen og balkonen.

Sønderborg Yacht Club stiller med samme hold som ved sidste ligastævne i Sønderborg, dog med én udskiftning, idet Flemming Clausen skal sejle dansk/tysk X-79 mesterskab i Sønderborg.

Vinderne af ligastævnet i Sønderborg fra Aarhus Sejlklub med skipper Peter Warrer stiller ikke op i Hellerup, da han har valgt at prioritere Melges 24 DM i Frederikshavn, hvor der er tilmeldt 31 Melges 24, et stævne hvor der også er deltagere fra Holland, Norge, Sverige og Tyskland.

Aarhus Sejlklub stiller i stedet med Anders Bertelsen, Michael Belvad, Søren Lund og Peter Munkvad; Anders er en erfaren H-båds sejler og ligger pt. nr. 4 på H-bådenes nationale rangliste. Så besætningen vil gøre alt for at vinde stævnet i Hellerup, og øge mulighederne for at være med til at kæmpe om at blive ”Danmarks bedste klub 2014”.

I KDY blev der denne gang virkelig kæmpet om klubbens hold i ligastævnet, hvor blandt andet én af verdens tidligere bedste match race sejlere, Sten Mohr stillede op. Men det blev alligevel et andet hold der vandt KDY’s interne udtagelser:

Læs også: KDY’s ligaudtagelse var i særklasse

Faaborg sejlklub og Kaløvig Sejlklub som er henholdsvis nr. 5 og 6, kan med topplaceringer i Hellerup fortsat være med til at slås om topplaceringerne.

Vinderne af årets Sejlsportsliga 2014 får også mulighed for at stille op for Danmark i den nye SAILING Champions League medio oktober, som er det første internationale stævne for Europæiske klubhold samt nogle inviterede klubber udenfor Europa:

Læs også: Sejlsportens Champions League er født

VI SES I HELLRUP !

Kom ned på Hellerup Havn og hep på jeres klubhold, gør det til en udflugt sammen med familie og venner, få en hyggelig dag sammen med sejlervenner.

Banerne ligger tæt på land, der bliver speaket så publikum kan følge med i, hvad der sker på vandet, og samtidig kan man følge med på en storskærm med tracking og analyser bragt af SAP Live Center.

Og hjemme i din lokale klub – eller i sofaen – kan du også følge ligaen minut for minut. Følg med i Sejlsportsligaen her:

Bådmagasinets liga-websider

Bådmagasinets e-magasin om ligaen - PC-version

Bådmagasinets e-magasin om ligaen- Tablet version

Sejlsportsligaen 

SAP Live Center

*******OPDATERET, TORSDAG KL. 23.00*******

Team Kerteminde skifter rorsmand.

Rorsmanden fra Team Kertemindes deltagelse i Rungsted og Sønderborg har desværre meldt fra og holdet har taget en lidt mere erfaren sejler med på holdet.

Vi er glade for at præsenterer vores nye styrmand, Kim Haugaard.

Da holdet relativt sent fik afbud fra jordomsejleren og den tidligere nordiske mester i Optimistjolle, Jørgen Mohr Ernst så var gode råd dyre.

Heldigvis har vi fået accept fra en anden fantastisk sejler fra Kerteminde, nemlig Kim Haugaard. Han har så fået fri fra arbejde fredag kl 12.00 og kommer derfor flyvende ind til start nr. 3 og sætter sig i en J70 som han aldrig har sejlet før.

Spændende at følge Kerteminde i Kim Haugaards Sejlsportsliga debut ;-)Udvalgte artikler *