Hellerup har udtaget deres Ligahold

Vi skulle hen over middag før vinden dukkede op i Hellerup, hvor der i går blev sejlet om hvilket team der skal repræsenterer Hellerup Sejlklub, ved det første Sejlsportsliga stævne som sejles om 14 i Rungsted.

Der blev sejlet 'alle mod alle' to gange, og som dagen skred frem, blev det til et opgør mellem Mads Christensen og Mikkel Paludan, hvor North sælgeren og DS bestyrelsesmedlemmet Mads Christensen trak det længste strå.

Læs også: EM sølvvindere sejler for Aarhus

Med sig om bord havde Mads også to andre meget erfarne sportsbådssejlere i Morten Halkier og Casper Petz. Skulle der spilles på Oddset, turde jeg godt sætte en femmer på det team som en af top-favoritterne i Rungsted, meen – det er sejlsport, og intet er som bekendt afgjort før den tykke dame synger ...

I Hellerup Sejlklubs udtagelses sejladser blev Mikkel Paludan altså to'er, med Trine Abrahamsen som nummer og tre og Frederik Lange sluttede som nummer fire.

Hellerup

I Hellerup Sejlklub kæmpede fire besætninger om at blive det team der repræsenterer klubben ved det første Ligastævne her i landet om 14 dage. Foto: Per Heegaard