HHL 12 har nøglen til Sejlsportsligaen i Rungsted

Sejlsporten skal genfødes og have den nye storhed, som Danmark fortjener. Opgaven er at sejlsporten, skal indfange de mange unge, der er glade for sporten, men falder ud, når handelsskolen og gymnasium kalder. Sejlsporten skal være et seriøst fællesskab, når de nye studerende samles for at videreuddanne sig.

Sejlklubben skal være det sociale minefelt, hvor dreng og pige mødes om glæden i at sejle sammen. Kald det "Klubliv", nøgleordet i sejlsporten i årene der kommer.

"Sejlsportsligaen" er katalysatoren, der skal skubbe udviklingen i gang. 18 sejlklubber skal over sæsonen dyste om titlen "Danmarks bedste sejlklub". I sig selv en stor begivenhed, men der hvor ligaen virkelig får sin berettigelse, er med alle aktiviteterne omkring det sportslige. I de fire liga byer Rungsted, Sønderborg, Hellerup og med finalen i Aarhus er succesen først i hus, når de mange lokale har været på havnen og oplevet de mange muligheder sejlsporten tilbyder den enkelte.

Der skal være en lige linje fra aktiviteterne i Sejlsportsligaen, og genfødslen af sejlsporten i den enkelte sejlklub. Øget interesse for sejlsporten kombineret med muligheden for at fremtidens sejlere også kan sejle i fremtidssikret klubmateriel til en fornuftig pris.

Hele den proces starter i Rungsted, med afvikling af det første ligastævne.

Kommunikation er nøgleordet, for at Sejlsportsligaen bliver en succes. Medierne, både de traditionelle og sociale, skal aktiveres. I Rungsted laves der live transmissioner, så du og alle de andre medlemmer hjemme i klubben kan følge jeres klubhold og deres indsats "live" i Rungsted. Når sponsorkredsen offentliggøres på tirsdag, bliver det også muligt at fortælle mere om detaljerne i medieprojektet. 

Men uden nøglen i HHL 12, er alle de gode initiativer fuldkommen nyttesløse. HHL 12 er koden på en meget vigtig brun boks opstillet af TDC, lige der hvor du kører ind på Rungsted Havn.

I boksen finder du et fiberkabel, i nogle dimensioner der kan trække den massive nettrafik et ligastævne kræver. Her kan vi godt røbe, at det er Baadmagasinet, der stiller fiberkablet kvit og frit til rådighed for Sejlsportsligaen.