Ligasejlads på Wannsee

Artikelindeks

"Verein Seglerhaus am Wannsee" er Berlins maritime svar på al det royale, som Kongelig Dansk Yachtklub kan - bare ganget med ti. Aldersmæssigt matcher de to klubber hinanden, da begge har en historie, der går næsten 150 år tilbage. Wannsee er et sejlerparadis: Et kompleks af søer og beliggende kun et kvarters bil kørsel fra Berlin down town. Her sidder deres udsendte i tunge lædermøbler, nyder udsigten og venter på vind. Som den eneste danske maritime journalist er jeg udsendt til at dække finalen i den tyske sejler bundesliga. Ligaen er forbilledet for den klubliga, der startes op i Danmark i 2014.

Vil skabe hype omkring sejlsporten

Under overskriften: "Puls og vand i håret" er det Mads Kolte-Olsen og Peter Wolsings vision at skabe en medie- og publikumstiltrækkende landsdækkende sejlsportsevent. Visionen er at skabe hype omkring sejlsporten, så flere danskere finder det våde element attraktivt. Kort sagt, at stoppe sejlsportens dødsspiral og skabe nyt liv i de mange havne.

Sådan er virkeligheden også i Tyskland, og med den tyske sejler bundesliga er visionen den samme. Selv denne fredag fungerer konceptet maksimalt, alle sejlerne fra de 18 sejlklubber sidder sammen med mig og venter på vinden.OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Kapsejlads

Grade One Drage stævne til Dragør

Kort nyt

Syddjurs vandfestival nærmer sig

OL

Ups and down for Rindom

OL

Lærke Buhl-Hansen med helt fremme

SailGP

Fuld fokus på Aarhus - se highlights fra Plymouth

Udvalgte artikler *