Så går det løs i Saint-Tropez - nyt team klar til 2022

Lørdag går det løs med femte event af denne sæsons SailGP mesterskab. Kan Ainslie hente Slingsby i front, og kan det danske Team Rockwool rykke frem i tabellen?

De otte teams er i Saint-Tropez / Middelhavet, og der er lagt op til et spændende action-præget race, hvor der her sejles lørdag/søndag, og ikke som da SailGP gæstede Aarhus fredag/lørdag. Der meldes dog om forholdsvis let vind, noget a la Aarhus, så det bliver tricky forhold at sejle under.

Der er kun ét sølle point som skiller de fire nederste team - så der er bestemt ikke langt fra "Hero til Zero" - søndag er vi noget klogere, hvor vi er langt over halvvejs i den samlede serie, efter der er opstået tvivl om eventet i New Zealand, som grundet strænge Covid-19 restriktioner har lukket landet ned.  

Du kan følge sejladserne på TV2 Sport, hvor der forøvrigt - både lørdag og søndag, sendes masser af sejlsport.

Nyt team
Denne uge var SailGP også ude med nyheden om endnu et team der har tilsluttet sig serien fra næste sæson. Schweiz gør sig klar, så hele 9 teams vil være at finde på startlinjen, når det går løs næste år. 

Det er den dobbelte olympiske deltager (49er, red.) Sébastian Schneiter der med sin sponsor/partner Lundin Energy (Olie & Gas, red.) satser på at deltage i SailGP med et ungt hold af de bedste talenter fra Schweiz, under ledelse af teamchef Tanguy Cariou. Hele teamet er endnu ikke på plads, men det vil SailGP naturligvis følge op på de kommende uger, så - stay tuned...