Team Rockwool 'shinede' i glimt – Aarhus næste stop

Related Articles: SailGP: Dansk Team vil gøre alt for at fastholde momentum, SailGP: Team Rockwool med bedste resultat ’ever’

Tredje stævne på årets SailGP Tour blev stævnet hvor det danske team Rockwool lavede deres bedste resultat i en enkelt sejlads. Som omtalt i lørdagens artikel, blev det blandt andet til en anden- og en tredjeplads ved stævnet i Plymouth.

Samlet sluttede skipper Nicolai Sehested & Co. på stævnets femteplads, efter at have indtaget fjerdepladsen lørdag aften.

Teamet var der ikke rigtig i starterne søndag, og starterne er ligesom ret vigtige i disse ’spurt-sejladser’ som maks. varer 15 minutter.

Sehested udtaler i den internationale pressemeddelelse som blev sendt ud søndag aften

”Vi kunne bare ikke starte i dag, vi kom ikke godt fra startlinjen, hvilket er lidt frustrerende. Men i det mindste sejlede vi ret godt og hurtigt på vindskiftene på banen, og rykkede pænt gennem feltet. Vi skulle have gjort det lidt bedre, vi sluttede et point fra fjerde, så vi er på vej i den rigtige retning."

På vej mod Aarhus
For første gang kommer vi til at opleve de foilende F50ere helt tæt på, når fjerde stævne på årets Tour rammer Aarhus. Til august kommer SailGP-karavanen forbi smilets by, og hvis du ikke lige ved hvad du skal lave i weekenden den 20-21. august, så tænker jeg det ville være en rigtig god ide at stikke hovedet forbi.

Hele Team Rockwool glæder sig naturligvis meget til at vise hele set-uppet frem for deres hjemmebane publikum, og Sehested har denne kommentar

”Det bliver fantastisk at sejle foran et hjemmepublikum i Århus, og jeg tror, det bliver en rigtig god begivenhed med god vind og god sejlads. Med hensyn til øget pres ændrer hjemmebane ikke meget - vi vil yde det bedste hvad vi kan ved hver event, men selvfølgelig vil vi vise, hvad vi kan gøre på vores hjemmebane - og Sehested fortsætter:

”Vi er virkelig stolte over at bringe SailGP til Danmark for første gang nogensinde, og vi ved, at de danske fans vil møde op til begivenheden ligesom briterne gjorde her i Plymouth. Rockwool Denmark Sail Grand Prix tegner til at blive en uforglemmelig weekend, og vi vil give alt for at skabe et godt show".

Overall Leaderboard – Great Britain Sail Grand Prix

1. Australia SailGP Team – 22 points
2. Great Britain SailGP Team – 22 points
3. France SailGP Team – 21 points
4. United States SailGP Team – 19 points
5. Japan SailGP Team – 19 points
6. Spain SailGP Team – 19 points
7. Denmark SailGP Team presented by ROCKWOOL – 17 points
8. New Zealand SailGP Team – 17 points

Det er close race, og ikke mange point der skiller de otte teams. Spanien, som førte inden Plymouth, fik sort flag i lørdagens sidste sejlads med en disk. til følge. Det blev en dyr forseelse!OL

Rindom kan holde hviledag i gult

Kapsejlads

Grade One Drage stævne til Dragør

Kort nyt

Syddjurs vandfestival nærmer sig

OL

Ups and down for Rindom

OL

Lærke Buhl-Hansen med helt fremme

SailGP

Fuld fokus på Aarhus - se highlights fra Plymouth

Udvalgte artikler *