SailGP: TV2 sender fra Bermuda

Related Articles: Sehested & Co. de første i vandet på Bermuda - se eksklusiv video, Slingsby låner Spithills båd - og kæntrer! Se video

Starten på årets SailGP serie er lige om hjørnet - sejlerne går rundt og tripper som utålmodige væddeløbsheste, de kan ikke vente med at komme på vandet i deres F50'ere.

Lørdag eftermiddag (lokal tid) går det løs på Bermuda og på TV2 Sport X eller TV2 Play sendes der direkte, så har du et abonnement kan du følge løjerne, hvor et super stærkt felt starter kampen om den største pengepræmie i sejlsport. Selve sejladserne er planlagt til at starte kl. 19 (dansk tid, red.) - men udsendelsen starter 18:45/18:40

Kloden rundt
I SailGP serien dyster sejlerne om 1 mio US$ 'The winner takes it all'.  Inden den helt store præmiecheck overrækkes, sejles der, udover på Bermuda - i Italien, hvorefter turen går til England i midten af juli. Til august er det så de danske sejlsportsfan der kan glæde sig - SailGP karavanen kommer til Aarhus - videre til Frankrig i september for at slutte den europæiske sæson af i Cadiz, Spanien til oktober. Herefter går turen for første gang til New Zealand - Christchurch, og med den store sæsonfinale i San Francisco om et lille års tid, til marts 2022.

Populær vært
TV2 har gearet op til deres SailGP udsendelser, hvor du vil støde på Emil Beha som vært, med sig har Emil de to eksperter, Jonas Hviid og Jonathan Bay - jo, der er lagt i kakkelovnen til super fed tid foran skærmen.

Se TV2 teaser som en lille appetizer:Kapsejlads

Tyskland vil ind på offshore scenen

Kapsejlads

X Yachts Gold Cup: Stadig plads

Kapsejlads

ORC EM: Aschenbrenner forsøger at forsvare titlen

Udvalgte artikler *