Slingsby låner Spithills båd - og kæntrer! Se video

Nedtællingen til starten på sæson 2 er i fuld gang, og med under en uge til start – næste fredag på Bermuda, gælder det om at få trænet så meget som muligt.

Det er nemlig ikke meget de forskellige SailGP teams har haft af tid sammen om bord på en F50, siden Sæson 2 blev aflyst sidste år, så hver time på vandet tæller.

Bermuda er i øjeblikket i en Covid-19 lock down situation, så kun fire både af gang må være på vandet. Det amerikanske team med Jimmy Spithill havde overstået deres træning, og lånte på bedste sejlermanér, deres båd ud til det australske team, som med Tom Slingsby stod klar.

Under super fede forhold med 12-14 m/s – op til 16 i pustene - nok tæt på maks-grænsen for en F50, der skulle Slingsby & Co. have trænet, men det gik galt.

I et pust lagde Amerikanernes båd sig stille og roligt ned på siden, ingen personer kom til skade, men vingen trænger vist til en kærlig både-bygger-hånd, og så forlød det ellers fra Slingsby, at de jo nok skyldte et par kolde fra kassen. Til det kvitterede Spithill, at det jo nok skal være nogle af de dyre – og ikke discount øl.

Se det Australske Team kæntre i Amerikanernes båd herKapsejlads

Tyskland vil ind på offshore scenen

Kapsejlads

X Yachts Gold Cup: Stadig plads

Kapsejlads

ORC EM: Aschenbrenner forsøger at forsvare titlen

Udvalgte artikler *