Team Rockwool afslører vinderen af designkonkurrencen - OG designet

Team Rockwool Racing løfter sløret for vinderen af GC32-designkonkurrencen 2021

Efter at have modtaget mere end 150 designbidrag fra fans over hele verden, annoncerede Team Rockwool Racing fredag eftermiddag vinderdesignet, der kommer til at inspirere holdets GC32-katamarans nye look i 2021-sæsonen.

Det strømlinede forslag, som tog sejren, er skabt af Junu Kim - en koreansk studerende, der i øjeblikket er i gang med at tage sin kandidatgrad inden for automobil- og transportdesign ved Coventry University i UK. Junu Kims design danner grundlaget for bådens helt nye brandede udseende, mens Teamet forbereder sig på en travl kapsejladskalender til sommer.

Artiklen fortsætter under billedet

post 1

"Jeg er virkelig glad," siger Kim, der kommer fra Gyeonggi-do i Sydkorea. "At se en ægte kapsejladsbåd inspireret af mit design er som en drøm, der går i opfyldelse."

Mange bidrag
Konkurrencen, der løb fra 16. december 2020 til 4. januar 2021, blev noget af et tilløbsstykke, hvor man modtog over 150 bidrag fra fans i alle aldre og baggrunde over hele verdenen. Vinder-designet blev nøje udvalgt af et ekspertpanel, der bestod af repræsentanter fra Rockwool samt Teamets skipper, Nicolai Sehested og holdleder, Peter Wibroe.

”Både antallet og kvaliteten af ​​de designs, vi modtog, var ekstremt imponerende, og jeg vil gerne takke alle, der tog sig tid til at dele deres kreationer med Rockwool,” siger Mirella Vitale, Senior Vice President, Marketing, Communications and Public Affairs hos Rockwool Group. "Det viser, hvor mange lidenskabelige fans, der støtter holdet, når de skal til at konkurrere i denne fantastiske båd senere på året."

Kim, der sammen med muligheden for at se sine ideer bragt til live på holdets 32-fods katamaran vinder et komplet sæt Team Rowkwool Racing-udstyr, indrømmer, at det var en helt ny udfordring at anvende sit kunstneriske talent til sejlads.

”Jeg har ikke meget erfaring med at sejle, men jeg er vild med racersport,” afslører han. "Sportsbegivenheder som GC32 Racing Tour, SailGP og Formula 1 inspirerer mig virkelig kreativt."

Kim forklarer tankegangen bag hans vindende indlæg: "Jeg designede båden ud fra tre principper - 'Rockwools identitet', 'Racing Spirit' og 'dansk bæredygtighed'."

Det danske Team kommer til at deltage i GC21 Racing Tour i 2021 i deres spritnye design på den foliende GC32-katamaran. Her skal holdet sejle events i Riva Del Garda, Italien; Lagos, Portugal; Sardinien, Italien; og endnu et endnu ikke-bekræftet sæsonafslutningssted.

”Vi takker alle deltagere, men især Junu Kim for hans fremragende design, der udtrykker både Rockwool og det bedste i Danmark. Vi kan ikke vente med at se, hvordan båden endeligt kommer til at se ud og til at komme ud på vandet igen her i 2021,” slutter Nicolai Sehested.

 

 Kort nyt

Yanmar udfører højtrykstankning med brint  

Kort nyt

KDY modtager kæmpe donation til nyt ‘Sejlsportshus’

Kapsejlads

World Match Racing Tour: Finalen udsat grundet pandemien!

Kapsejlads

Danmark Rundt: Frostboksen & Team fik en på opleveren

Kort nyt

Dame Award: Sailserver nomineret til eftertragtet pris

Kort nyt

Sidste udkald: For børn på fregatten Jylland 

★ Artikel

★ Maserati 150S: Født på vandet

Produktnyt

Oscar – anti-kollisions udstyr hædret ved indtog på det...

Udvalgte artikler *