SailGP: Fedt klip - sådan 'kæmpes' der om bord

Det kan snart ikke komme som nogen overraskelse, når arrangører af div. stævner aflyser, og SailGP undgik heller ikke at træffe den tunge beslutning.

Sir Russell Coutts udtaler til pressen ”Vi er selvfølgelig skuffede over at aflyse vores stævne, der er planlagt til 2-3 maj i San Francisco. Denne beslutning er taget for at undgå at øge den allerede betydelige risiko for COVID-19. Sundhed og sikkerhed skal være den højeste prioritet overalt i verden under denne hidtil uset situation, og det er vores ansvar at sikre, at vi ikke fremmer udbredelsen af denne pandemi.”

SailGp oplyser endvidere, at alle muligheder undersøges for at opretholde et fuldt program for SailGP's anden sæson, og vil vende tilbage med yderligere info.

Skulle du have købt billet til San Francisco, vil du få disse refunderet helt automatisk, senest den 2. maj. Næst SailGP stævne er planlagt til New York fra den 12. - 14. juni.

For ligesom at få lidt fornemmelse af den action de går glib af i San Francisco, så får du lige her en smagsprøve på hvor meget der arbejdes om bord på disse mega potente F50’ere.Kort Nyt

Kom med ShipShape til 'Private Boat Show'

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Bavaria 36 Cruiser - Go’e detaljer

Kort Nyt

Julivejret var til museums besøg - ny rekord...

Kapsejlads

DM: Ærø sejlforening gør klar til Folkebådene

Kort Nyt

Seneste generation batteriladere: Hvad kan de?

Branchenyt

Garmin på rette vej efter ransomware-angreb

★ Test af motorbåd

★ Liebhaverbåd: Riva Olympic

OL

Det kan blive et meget varmt OL i 2032

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Fairline Yachts solgt til RiverRock

Stor interesse for kabinebåde

Ny motorbåd er en genfødsel af klassiker