OL programmet er på plads - få det her

Related Articles: IOC har besluttet at udskyde OL, For OL,Tokyo: Nedtur - ingen danske både i medaljekampene, OL i Tokyo risikerer en total aflysning , Thomas Jacobsen: 'Vi fik en over nallerne'

Går du med planer om at besøge Tokyo 2021, for at opleve OL 2020 (ja, det vil det stadig hedde) - så har IOC netop udsendt programmet.

Den 23. juli vil der være nøjagtig et år til det udsatte OL 2020 skydes i gang. IOC har på deres seneste virtuelle session annonceret, at samtlige ’venues’ (konkurrence-steder, red.) samt OL byen for de deltagende atleter, vil forblive de samme som først antaget – altså at samtlige OL atleter, over 10.000 af slagsen, fra hele verden, vil bo samlet i OL byen.

Programmet fastlagt
Selve programmet for de enkelte idrætsgrene er også fastlagt, og her lægger sejlerne ud den 25. juli med en af Danmarks medaljefavoritter. Anne-Marie Rindom skal sejle første sejlads i Laser Radial. Samme dag starter surf RS:X samt Laser.

Et par dage senere, tirsdag den 27. juli støder så Finn (ingen dansk deltager endnu, red.) - og 49er samt 49er FX, begge klasser som besættes af sejlere fra Aarhus. Damerne først - Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen i FX, og Jonas Warrer og Jakob Precht Jensen i 49er.

Dagen efter, onsdag den 28. juli følger så Nacra17 med Line Cenholdt og C.P. Lübeck, og på dette tidspunkt vil alle de danske sejlere være i gang på vandet.

Tre medal-race dage i træk
Søndag den 1. august følger så det første interessante Medal Race set med danske øjne. Rindom skal forhåbentlig dyste om medaljer, fulgt op af et Medal Race mandag, hvor 49erFX medaljerne skal placeres, og så tager vi lige et Medal Race mere tirsdag, hvor 49er sejlerne skal dyste om podiet.

Det hele er naturligvis afhængig af den igangværende Covid-19 pandemi, som på verdensplan endnu ikke har toppet. Over otte måneder har pandemien været i udbrud, og der skal ikke meget fantasi til at forestille sig det vil tage lige så lang tid, måske længere (?) at slå pandemien ned, og konsekvensen heraf tør vi slet ikke tænke på!

Link til sejlerprogrammet får du her


Udvalgte artikler *