Hvad skulle Dansk Sejlunion dog gøre uden TORM?

Torm fonden bør altså få en plads i sejlsportens Hall of fame. Det må vi bare konstatere efter fonden bag rederiet endnu en gang har smidt en redningskrans ud til de danske sejlere. Onsdag eftermiddag sendte Dansk Sejlunion en pressemeddelelse ud med det glade budskab:

TORM Fonden sikrer Dansk Sejlunions eliteindsats
Med en donation på 2 mio. kr. har TORM Fonden besluttet at fortsætte samarbejdet med Dansk Sejlunion i OL-året 2021. Det giver stor glæde i sejlunionen og sikrer ro om OL-forberedelserne.

Dansk Sejlunion står, som andre idrætsgrene, i den helt ekstraordinære situation, at OL i Tokyo blev flyttet til 2021. Det betyder ekstra omkostninger, hvor der i samme sæson skal arbejdes hårdt for at vinde OL-medaljer samtidig med at det solide arbejde med aktiviteter og nye talenter skal fortsætte. Derfor har TORM fonden besluttet at fortsætte samarbejdet med Dansk Sejlunion.

”Vi er i TORM Fonden glade at støtte arbejdet med at udvikle sejlsportens talenter til at blive nogle af verdens bedste. Indsatsen har bragt Danmark helt frem i feltet i kampen om OL-medaljer og med flytningen af OL til 2021, har det været naturligt for os at hjælpe både klubber og sejlere gennem denne ekstraordinære situation”, siger formand for TORM Fondens bestyrelse, Lars Christensen.

I Dansk Sejlunion vækker donationen naturligvis stor glæde. Formand Line Markert siger: ”Vi er taknemlige for, at TORM Fonden har besluttet at fortsætte samarbejdet i 2021. Samarbejdet har muliggjort en fantastisk udvikling af sejlsporten og sejlklubberne i Dansk Sejlunion. Den fortsatte støtte i 2021 er afgørende i kampen for at få enderne til at nå sammen i denne helt ekstraordinære situation. Det er stærkt at opleve den velvilje fra TORM Fonden på et tidspunkt, hvor vi har allermest brug for det.”

Dansk Sejlunion har i en lang årrække haft et omfattende samarbejde med både TORM Fonden og TORM A/S. Det har muliggjort udvikling af Dansk Sejlunions tilbud til sejlklubber og sejlere, gennemførelse af konkrete aktiviteter i sejlklubberne og ikke mindst en resultatgivende talent- og elitestrategi.

Støtten fra TORM Fonden sigter på at fortsætte arbejdet med sejlunionens koncepter, ligesom donationen sikrer, at der kan søsættes nye udviklingsprojekter bl.a. for unge sejlere. De mange sommeraktiviteter i sejlklubberne landet over, hvor sejlunionen stiller udstyr til rådighed for aktiviteterne, nyder også godt af støtten. På talentområdet muliggør støtten fra TORM Fonden gennemførelse af træningsaktiviteter gennem hele året og udvikling af de dygtigste sejlere - alt dette kan der ikke lyde en stor nok tak for.Seneste nyheder

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Surf

Udsat Waterz stævne afvikles start oktober

Kort Nyt

Tyske sejlere angrebet af pirater nær Spanien

★ Test af sejlbåde

★ Arkivet: Luffe 58 - Trimmes med knapper

Kort Nyt

Båddåb i Sejlcenter Nivå

Kort Nyt

Sejler redder sig fra brændende båd

Kapsejlads

Silverrudder slut: Planlægning for 2021 starter i dag - se...

Kort Nyt

Silverrudder: Meget få vil fuldføre

Kort Nyt

Solo-roer Lia Ditton sætter ny rekord fra USA til Hawaii

Udvalgte artikler *


Produktnyt

Mercury lancerer fabriksrenoveret motor

Ny udgave af den elektriske båd Eelex 8000

Mercury med nyt "Smart Tow"