For OL,Tokyo: Nedtur - ingen danske både i medaljekampene

Related Articles: Stort dansk hold til OL-generalprøve i Tokyo

'En sløj generalprøve', sådan udtaler sportschef Thomas Jacobsen sig om sejlernes indsats ved For-OL som nærmer sig sin afslutning. På Sejlerlandsholdets Facebook side skriver man, 'at set med danske øjne har stævnet resultatmæssigt været en blandet omgang - med pil nedad'

I en kort kommentar fra Japan udtaler sportschef Thomas Jacobsen at 'vi er kommet for sent i gang med at sejle rigtig kapsejlads'.

Bedst placerede danske båd er 49erFX med Ida og Marie - der går ind til onsdagens Medal Race fra en sjetteplads - efter en serie på 17,3,10 tidligere i dag. I bedste fald kan de nå femtepladsen.

I Nacra 17 leverede Cenholt/Lübeck Sailing deres hidtil bedste ved stævnet med serien 3,2,7. Trods feltets topscore på dagen, så avancerer Lin og C.P. blot en enkelt plads - fra ni til otte samlet, og en sjetteplads er højest opnåelige slutplacering for de danske EM-bronzevindere.

Desværre ikke noget Medal Race for 49er team Niko & Smil - Fullsails4life. De slutter som 12'er i hos 49erne - efter UFD,12,9 tirsdag. Deres tyvstart i første sejlads bringer en tung 21'er fra tidligere i spil - og medvirker til at sende dem fra 8 til 12 i tabellen, og dermed ud af Medal Race.

I Laser Radial kæmper Anne-Marie Rindom til OL fortsat med at finde det niveau, der hidtil i år har skaffet hende både VM- og EM-guld. Med 21,11 i sejladserne tirsdag ligger hun samlet 11'er - men har stadig to fleetsejladser onsdag, hvor hun kan sejle sig ind i Medal Race.

I RS:X (K) slutter Windsurfer Laerke Buhl-Hansen på en 15. plads ved testevent'en - efter 4,13,17 tirsdag.

Se alle resultater fra Enoshima her