Bronzevinder Rindom: Jeg er klar til fire år mere

Det var en super lykkelig og ovenud glad Rindom som vi mødte i mixed zonen efter dagens medal race.

Det var et race som godt nok nærmest missede for den danske Radial sejler.

"På et tidspunkt på første opkryds ser det rigtig godt, jeg tror faktisk, jeg fører", udtalte Rindom og fulgte op med: "På første løber ned går det også godt, men så kommer der en vinddrejning, som jeg er på den forkerte side af - det var et svært race både rent taktisk men også mentalt. Jeg får en straf for pump ned af løberen, og pludselig synes jeg, det hele ramler. Det går i hvert tilfælde op for mig, at jeg skal koncentrere mig om bronzemedaljen, og det lykkedes heldigvis".

"Det har været en lang rejse, det har været hårdt - men absolut det hele værd, og jeg er klar til at tage fire åre mere, nu vandt jeg jo ikke guld, så jeg har noget at gå efter om fire år i Tokyo", sluttede Rindom.

Rigtig gode venner

Det var et pudsigt show, som vi var vidne umiddelbart efter Radialerne var gået i mål.

Annalise Murphy fra Irland og Anne-Marie Rindom søgte på en eller anden måde mod hinanden, og da det var muligt hoppede de samme i vandet, omfavnende og jublende i en glædesros. Der var naturligvis en god forklaring på. Murphy og Rindom har nemlig gennem de seneste mange år været træningspartnere, og tænk at stå med OL sølv og OL bronze i en træningsduo. "Så er man da sikker på, at det hele foregår på et højt niveau", var Rindoms afsluttende kommentar.★ Test af sejlbåde

★ Essensen af en Blue Water cruiser

Branchenyt

Amerikanerne frygter nye afgifter fra EU

Sejlsportsliga

Veloverstået Sejlerfestival - trods krævende forhold

Kapsejlads

Tyvstart(er) kostede favoritten den samlede sejr

Kapsejlads

Tyskland vil ind på offshore scenen

Kapsejlads

X Yachts Gold Cup: Stadig plads

Kapsejlads

ORC EM: Aschenbrenner forsøger at forsvare titlen

Udvalgte artikler *