Warrer/Lübeck taber protest og fem placeringer!

Sent lørdag aften tæt på midnat blev Warrer og Lübekc disket fra lørdagens første sejlads, hvor de kom i mål som nummer 10.

Det betyder umiddelbart at den danske duo ryger ned på en samlet 8. plads, noget af en dukkert for Warrer/Lübeck, som ellers sluttede lørdagens sejladser fint af med en førsteplads samt en femte.

Det var den Østrigske båd som (åbenbart) havde protest mod den danske 49’er, men den danske båd mener ikke at de er blevet prajet på vandet, altså at den Østrigste båd ikke har gjort Warrer/Lübeck opmærksom på at de ville lægge en protest, og derfor føler sig bortdømt.

Det er et protest-helvede som vi oplever her i Rio.

Undertegnede var med i London, og her mener jeg bestemt ikke vi oplevede det vi ser her, det er jo et rent juridisk slagsmål. Gu’ ved om de udenlandske sejlerne har fundet ud af at de danske sejlere ikke har top-kompetence med på regel området?

Det vi troede skulle være en optur for den danske 49er, som sluttede lørdagen i top tre, og var med i top-striden om medaljer, endte på andendagen med en ærgerlig disk.

Men som jeres kære kvindelige Skiff-kollegaer i FX’ere udtalte forleden, op på hesten igen, nu skal vi ikke længere spekulere på vores fratrækker, den er brugt.