Allan Nørregaard: Man har mest lyst til at tage første flyver hjem

Det var godt nok en meget frustreret og sur Allan Nørregaard (mest Allan, red.) og Anette Viborg som vi mødte i den anden mix-zone som findes her på OL havnen.

RS:X Surf og Nacra 17 holder til omme på stranden bag ved havnen, så efter vi havde talt med Jonas Høgh, var det i skarpt trav for at nå at fange Allan og Anette. Det lykkedes, og jeg skal love for Allan havde et par ting han gerne vil sige.

Det er så mega frustrerende det her, det er spild af vores tid, og det er at pisse på os sejlere at placere og afvikle et OL stævne sådan et sted, det kan simpelthen ikke være rigtigt, var Allans udbrud da vi bad bronzevinderen fra OL i London om at sætte ord på dagens sejladser.

Vores forberedelser kan være fuldstændig lige gyldige, man kunne have sendt nogle begyndere, det var sgu blevet samme resultat – ja, jeg har nærmest lyst til at tage første fly hjem i morgen! Så klar i mælet var Allan om placeringen af banerne i bugten ud for Rio, men efter et par minutter lykkedes det da at få et lille smil frem, selvfølgelig skal jeg nok blive og kæmpe, men det er ikke fair at afvikle et OL i sådan et område.

Anette brød ind, og blødte stemningen lidt op, vi laver en sindssyg god start i første sejlads, men efter et minut er vi 500 meter bagud og ligger i et vindhul, det må bare ikke kunne ske udtalte Anette.

Allan har også tidligere været fremme og udtale sig om den forurening som har været så meget omtalt op til OL, og en amerikansk journalist fra The Associatet Press ville da gerne vide hvad Allan nu mente om problemet, men hertil svare Allan at han da bestemt mente at det var blevet bedre, og havde ellers ikke flere kommentar til det.

I morgen er der hvile dag for Nacra 17 sejleren, den er nok hårdt tiltrængt. Den danske båd ligger efter seks sejladser på en samlet 11. plads og med 21 point op til bronze. Der er sejlet halvdelen af de 12 sejladser, der loves mindre vind de næste dage, så meget kan altså ske endnu.Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder