Rio - here we come

Bådmagasinet er på vej til Rio, og fra mandag eftermiddag, dansk tid, forventer vi at være på plads på OL havnen. Vi har været i dialog med delegerede fra Dansk Sejlunion, og som de så pænt skrev tilbage, citat: Kære Søren, vær sikker på én ting – INTET virker!

Hmm, det er jo med en smule sommerfugle i maven at vi lover Jer kære læsere at dække sejlsporten, for hvad er det egentlig lige vi kommer frem til. Vi håber naturligvis på at Rio bliver meget bedre end mange frygter, en ting er sikkert, vi vil gøre alt hvad vi kan for at bringe historier til jer kære læsere, hjem fra Rio.

Nu sender TV2 jo live på Charlie, men du skal have et abonnement på TV2 Play for at følge sejladserne.

Bådmagasinets udsendte en-mands-hær ’sender’ via vores website, og App’ne CoverItLive, helt gratis. Her vil vi poste nyheder i løbet af dagen, så har du endnu ikke tilmeldt dig her på Bådmagasinet, så du kan følge med uden at sidde foran tossen, så kan du nå det endnu.

Vi glæder os helt vildt, men er bestemt også lidt spændte på hvordan pokker det hele skal komme til at gå – ikke mindst på vores sejleres vegne, stay tuned ...