Skoleskibet DANMARK på plads i Rio

Skoleskibet DANMARK er på plads i Rio, og i morgen, onsdag den 3. august afholdes der en gallamiddag om bord, som vil markerer begyndelsen på skibets ophold i Brasilien. MARTEC, den selvejende institution under Ministeriet for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser, og Skoleskibet DANMARK vil fungere som en platform for Danmark og dansk erhvervsliv under OL 2016.

Gæsterne til gallamiddagen vil være Brasilianske, Danske og internationale ledere, embedsmænd og Diplomater herunder flere højtstående medlemmer af den brasilianske flådes ledelse og repræsentanter fra dansk erhvervsliv, ligesom både HKH Prins Joachim og hans storebror HKH Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary vil deltage.

Formålet med skoleskibets ophold under OL er at styrke god uddannelse og det maritime samarbejde mellem Brasilien og Danmark, og samtidig stille en unik platform til rådighed for danske industri interesser i Brasilien.

Arbombord

 Alle om bord har arbejdet hårdt for at sikre, at DANMARK er i ’topform’ til at repræsentere Danmark, og støtte dansk industri ved en lang liste af arrangementer.Seneste nyheder
Kort nyt

BÅD 566: Årets store vinterudgave - på gaden nu

Kort nyt

Jules Verne-trofeet: Duel jorden rundt - kampen er i gang

Branchenyt

Seldén leverer kulfibermast til Farr X2

America's Cup

Hvorfor er det så svært at sejle en AC-75? Se video

★ Historien

☆ PDF : Titanic skal sejle igen, skal du med?

Kort nyt

På fisketur? Nyt smart ekkolod fra Garmin

Vendée Globe

Se skaderne på HUGO BOSS - Alex Thomson holder modet oppe

Vendée Globe

Alex Thomson bygger bådSailing World News


Udvalgte artikler *


Produktnyt

Få bedre overblik, når du sejler

Bådmotorer i Sverige forsvinder i store mængder