OL: Sejlsport på TV2 Charlie

Herligt, der kommer live-tv fra sejlsporten i Rio, men du skal kunne tune ind på TV2 Charlie - altså have TV2 Play abonnement, og så er det den kanal med Meyerheim og efterfølgende fællessang på Bakken!

Jonathan Bay, skal være medkommentator, og han glæder sig naturligvis vanvittigt til at være en del af TV 2's dækning!

Sejlsport er en af meget få sportsgrene, der har fået dedikeret en hel kanal til sig selv, så alle sejladser transmitteres for første gang, og bliver vist LIVE på dansk TV.

TV2 sender hver dag fra den 8. - 18. august på TV 2 Charlie fra kl 17.30.

Bådmagasinet er selv på plads

Bådmagasinet er naturligvis også på plads i Rio, og vil dække sejladserne via vores Cover it Live modul som du kan tilmelde dig (helt gratis) her på siden. Her vil vi opdatere med løbende nyheder fra dagens sejladser, start procedurer, mærkerundinger m.v. Efterfølgende vil vi naturligvis følge op med dagens historier her på baadmagasinet.dk

Bedding braste

Der er kun ganske få dage til det hele starter. Om Rio bliver klar tør jeg ikke spå om.

I weekenden braste beddingen (hovedrampen) hvor sejlerne skal smide deres joller i vandet, sammen!

Det var en helt speciel kombination af højvande og meget luft, der skabte ekstraordinære store bølger i den Olympiske havn, lyder forklaringen! Mellem linjerne har også være nævnt byggesjusk, for husk - vi er trods alt i et Syd Amerikansk land, hvor det nok er så som så med kvalitetskontrollen!

Rio

Den store bedding i Rio, der hvor sejlerne skal sætte deres joller i vandet fra, braste sammen denne weekend, kun 5 dage før åbningen på OL. Foto: Jornal O Globo/Sail-World.com