Rio, hvad størrelse taler vi egentlig om? - Se fantastisk video

Nu er der kun ganske få dage til OL i Rio åbnes, fredag den 5. august. Det bliver et anderledes OL, end det vi oplevede i London for fire år siden, herom hersker der ingen tvivl.

Her på Bådmagasinet blander vi ikke politik og idræt sammen, men jeg kan ikke lade være med at stille spørgsmålet, hvad foregik der lige i IOC da man valgte Rio som værtsland?

I min seneste leder i vores trykte udgave af Bådmagasinet, vælger jeg dog at 'Tro på Rio', men den meget omtalt forurening, overfald og kriminalitet, kan da godt få en til at tænke sig om en ekstra gang. Nu er der udstationeret 80.000 betjente og sikkerhedsfolk under OL, så mon ikke - optimist som jeg er af natur, at det nok skal gå? Jeg håber.

Rio de Janeiro er en af de mest besøgte byer på den sydlige halvkugle, og med sine godt 6 millioner indbyggere, nok mest kend for sit fantastiske karneval. Men vi kommer naturligvis ikke uden om nogle af de mest omtalte strande på vores klode, Copacabana og Ipanema, sidst nævnte som der også er skrevet en ganske kendt sang om 'The girl from Ipanema' - tilbage i de glade 60'ere, hvor deres kommende udsendte selv er fra! Ohhh, kan flere af Jer nynne med her?

Nyd, sangen og kom i stemning, og denne fantastiske video om Rio, hvor du oplever mange forskellige sider af denne enorme by.

 

10328x7760 - A 10K Timelapse Demo from SCIENTIFANTASTIC on Vimeo.